hej mieszkam w marikoven,ok 20 km od bergen,chetnie poznam kogos z kim moglabym poplotkowac,wybrac sie na piwko,zakupy,na impreze ,jestem mezatka i mam 2 dzieci(10 i 11 lat)
mmarciniak1991 napisał: mieszkam nie daleko Indre Arna i chetnie tez bym sie wybral na jakas kawe albo piwko wieczoremTo w Czym tkwi problem , byś wybrał z konta 500-Nok-ów i udał się do najbliższego baru ...!
NIAŃKI ...potrzebujesz , by za rączkę zaprowadziła do baru dla ..."Dorosłych"...
Czyżbyś miał jeszcze mleko pode nosem , ewentualnie za tenże mleko , jeszcze Swojej Mamusi Uczciwie nie zapłacił...!?!?? .
mmarciniak1991 napisał: wez ogarnij sie koles ,ciagle wchodzisz na wszystkie fora i komentujesz a tutaj ludzie sie pytaja tylko....nie wpierdal....sieA Ja ....jedynie sugeruję co można samemu zdziałać ...
Fora są ogólnodostępne i każdy może zabrać głos i wydać swoją ...NAWET BZDURNĄ OPINIĘ... Rzucasz się jak nieopierzony Kogucik ...
Daj sobie na luz ...
gabriel napisał: mmarciniak1991 napisał: mieszkam nie daleko Indre Arna i chetnie tez bym sie wybral na jakas kawe albo piwko wieczoremTo w Czym tkwi problem , byś wybrał z konta 500-Nok-ów i udał się do najbliższego baru ...!
NIAŃKI ...potrzebujesz , by za rączkę zaprowadziła do baru dla ..."Dorosłych"...
Czyżbyś miał jeszcze mleko pode nosem , ewentualnie za tenże mleko , jeszcze Swojej Mamusi Uczciwie nie zapłacił...!?!?? .
Zdecydowanie... bardziej Ci do twarzy z miotłą marki "broom feie"
...Gabrysiu...
...Gabrysiu...
Jakaś niemądra insuacja na mój temat ? .
Osobiście mam na imię Ksawery , takie niemodne dzisiaj już imię jednak nic na to nie poradzę .
...Gabrysiu...
Jakaś niemądra insuacja na mój temat ? .
Osobiście mam na imię Ksawery , takie niemodne dzisiaj już imię jednak nic na to nie poradzę .
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.