Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18099 niezalogowanych)
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Aż nie wierze,że tu nikogo nie ma.Ja wracam około 10 wrzesnia.kto sie pisze na spotkanie??????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja sie pisze! Ale u mnie odpada termin 13-15 wrzesnia bo wyjezdzamy do haugesund i byleby przed 28 wrzzesnia sie cos udalo bo ja do polski lece w odwiedziny A i najlepiej popoludniowe godziny bo pozbaweiono mnie samochodu i jestem uziemiona na moim zadupiu do powrotu kogos z pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
WITAJCIE
co tu w ogóle słychać?????
z grubsza przejrzałam wasze posty...
Ja się do Was nie odzywałam,ponieważ byłam na urlopiku..eh,a
teraz trzeba wciągnąć się na nowo po leniuchowaniu w wir życia tutejszego,pracy i może nowych znajomości
A pogoda nie rozpieszcza Nas ani troszkę...koszmar!!!

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE:*:*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
asiula jak juz bedziesz w bergen daj znac a spikniemy sie na kawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja tez dziewczyny czekam na jakies wiesci o spotkaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
kropcia1 napisał:
Ja sie pisze! Ale u mnie odpada termin 13-15 wrzesnia bo wyjezdzamy do haugesund i byleby przed 28 wrzzesnia sie cos udalo bo ja do polski lece w odwiedziny A i najlepiej popoludniowe godziny bo pozbaweiono mnie samochodu i jestem uziemiona na moim zadupiu do powrotu kogos z pracy 2. Nadmiar samochodow i brak ludzi nie oznaczalo w cale nie wiadomo jakiej ilosci samochodow. Poprostu z dwoch posiadanych samochodow uzytkowany byl tylko jeden bo ja przestalam jezdzic samochodem, bo nie pracuje i jeden samochod w zupelnosci nam wystarczal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Hej dziewczyny.Ja jeszcze jestem w Polsce i po 13 września bedę wracała do naszej deszczowej krainy))w polance upał,ze nie idzie wyrobićNa spotkanie sie piszę oczywiście tylko trzeba uzgodnić jakis termin,mi jest obojętny bo juz bede miała auto do dyspozycji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja niestety stracilam ta mozliwosc mielismy zmienic samochod a poki co tylko pozbylimy sie mojego i oo... siedze w domu bez auta ;P bo niestety nie posiadlam niezwyklej i nie pojetej dla mnie umiejetnosci poruszania sie po bergen autobusami wiec jesli o mnie chodzi to najlepiej popoludniami a nawet bardziej z wieczora. no chyba ze w weekend to nie robi mi roznicy a ja do 28 wrzesnia bede w bergen pozniej na spoznione wakacje lece
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Czesc,
Mieszkam w Askøy i rowniez szukam znajomych, tylko norwesko lub anglojezycznych.Mam nadzieje, ze bedzie okazja sie poznac.
Pozdrawiam
Monika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Hej, mieszkam w Askøy i szukam znajomych, najlepiej norweso lub anglojezycznych.Chodzimy po gorach i lubimy dobra kawe i filmy!
pozdrawiam
Monika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok