Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18113 niezalogowanych)
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
witam!pychulku rzeczywiscie nie ryzykowac skoro juz nie dlugo bedziesz rodzic!a zwlaszcza tutaj!Kachulinka serdecznie cie pozdrawiam, my juz zdazylysmy sie poznac hehe!widze ze kazda mieszka gdzie indziej!ale moze jakos zorganizujemy spotkanko!Spookojnie bez ppospiechu!pozdrowionka dziewczynki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
hej to ty mieszkasz niedaleko mnie ja mieszkam kolo sotry dokladnie w bjoroj ale na sotrze jetem dwa razy wtygodniu na zakupy.widze masz malenstwo to super bo ja mam dwujke dzieci roczne i dwuletnie.z miła checia mozemy sie spotkac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
A dziewczyny tak sobie pomyslalam ze jakbyscie chcialy zapraszam was do siebie na kawke!jesli oczywiscie byscie mialy chec!Wiem ze moze wydac sie daleko od bergen ale droga do mnie jest naprawde super glowna e16!bez zadnych komplikacji!jesli jestescie zmotoryzowane to zaden problem!Ale jesli wolicie to mozemy spotkac sie w bergen!tak sobie pomyslalam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Witam dziewczyny Widze ze kazda z innej czesci okolicy Ja na Askoy mieszkam A widze ze jeszcze zadna z Askoy sie nie znalazla Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Ja niestety auta nie mam wiec za daleko nie pojade na spotkanie gdzies w Bergen jestem chetna ale to chyba juz z malenstwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Pychulek Gratuluje Ci dzidzi
Aha tak wogole to wczoraj zerkałam i jesteśmy z tego samego rocznika...
a jak twoje samopoczucie?pozdrawiam i 3maj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
A tak do wszystkich kobietek tutaj powiem Wam,że właśnie to jest najgorsze,że każda z Nas mieszka z dala od siebie kurcze,ale jak to się mówi dla ,,CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO,,
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
DZiewczyny mysle ze mimo wszystko damy rade!kto jak nie my hehe!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Pewnie ze dla chcacego nic trudnego A widze ze kolezanka basiulka z tego samego miasta Dlugo juz w Norwegii ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Dziekuje Ogolnie ok ale bardzo spuchlam podczas ciazy no i slodyczy chyba za duzo podjadalam ciezko bedzie to zgubic..
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok