Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18104 niezalogowanych)
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Chlopczyka bede miala.. wiedzialam juz od pierwszych tygodni
Dzis bylam u lekarza chyba malemu sie nie spieszy bo sie nie ustawil ale mam nadzieje ze nie bede miusiala chodzic za dlugo z takim wielkim brzucholem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Witajcie
Pychulek,ale Ci zazdroszczę i w zasadzie wszystkim którzy mają dzieci,mi narazie nie jest dane mieć dziecka,a pół roku temu poroniłam (w 3mcu)i to jeszcze tu w Norwegii miałam termin na koniec marca więc dołączyłabym do Ciebie i wielu innych,ale cóż-tak raczej musiało być...
A co do przytycia to nie martw się zgubisz po urodzeniu dziecko czym większe będzie i bardziej ruchliwe tym dla Ciebie więcej obowiązków i więcej ruchu

Kurcze przez tę pogodę coś przeziębienie mnie dopadło..chyba mąż mnie za słabo grzeje
3majcie i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Witam Ja jestem w 25 tygodniu i juz mi 10 kilo przybylo Ale nigdy nie nalezalam do chudzinek wiec raczej nie powinno byc tak zle po porodzie Jutro mam swoja pierwsza wizyte u poloznej. Po USG w Polsce w 18 tc na 60% bedzie chlopak, ale teraz juz powinno byc wiadomo bardziej bo kto wie co tam sie czai w ukryciu Podziele sie wiesciami jutro po wizycie Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Kropcia Gratuluje!!!
Życzę Ci wszystkiego dobrego
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
widze ze nie tylko pychulek zostanie niedluga mamusia!zycze wszystkim przyszlym mamusiom szczesliwego rozwiaznia i pociechy z malenstwa!moja ma juz 2,5roku .mala pannica z niej!czas szybko leci!ale fajnie bo mozna juz troche sie z nia dogadac!hehe .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(Atka24)
Wiking
Witam ja jestem z Oslo ale na którymś forum przezcytałam, że w Bergen brakuje kosmetyczek i fryzjerek. Hmmm mam taki pomysł, można zorganizować spotkanie spa czyli w wolny weekend ja z koleżanką i z tobrani pełnymi kosmetyków i farb do włosów przyjedziemy do Bergen kto bedzie chciał sobie cos zrobić zrobi a w ten sposób poznamy sie lepiej i każdy yjdzie zadowolony... co wy na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
hej hej Ja mieszkam na asane i sie pisze na ten weekend spa
baaaaardzo potrzebuje fryzjera
jak dziweczyny myslicie? dobry pomysl ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Z Oslo do Bergen??? tylko na jakies zabiegi..moze pomysl z poznaniem sie jest fajny ale w Bergen tez sa kosmetyczki i fryzjerki watpie zeby komus sie to oplacilo bo pewnie koszty zwiekszyly by sie przez droge..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
tez jestem tego zdania co pychulek!z oslo do bergen to kaaawal drogi!i raczej to by sie nie oplacilo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
To jest bardzo daleko... Dziewczyny maja racje, sa fryzjerki i kosmetyczki w Bergen. Ja nawet znam jedna dziewczyne ktora przyjmuje w domu, osobiscie u niej nie bylam, ale zawozilam tak kolezanki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok