Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18109 niezalogowanych)
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
WITAJCIE
Ale coś ostatnio zrobiło się tu cichutko hm ...czyżby cisza przed...burzą
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
calkiem mozliwe Alicjo hihihi!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
czesc dziewczyny czy doszło juz do jakiegos spotkania,że tak ucichło?
ja juz bede wlna od nastepnego tygodnia.Moze jakies konkretne miejsce?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja jestem jak najbardziej za Miejsce nie ma znaczenia A czas to wszystko mi jedno byle w przyszlym tygodniu nie czwartek Czekam na propozycje Ja poki co spotkalam sie z pychulkiem i przyznam ze bardzo milo bylo i zawsze chetnie gdzies wyskocze na kawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
witajcie
Ja również co do spotkań i zawierania nowych znajomości jestem jak najbardziej na TAK!!!
Nawet jak coś to można się umówić na miescie i pochodzić sobie..po sklepach czy jak,,,,albo awet spotkać się w domku na kawkę-zapraszam do siebie
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
No widze ze szykujecie spotkanie.. Ja siedze w domku dzis moj termin ale malemu sie nie spieszy..:/ mama do mnie przyjechala tez sie wnusia doczekac nie moze a tu nic ja jestem chetna na spotkanie jak tylko sie rozpakuje
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Tak wlasnie milo sie rozmawialo z Ola Pozdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
DZiewczyny ja mam propozycje. Moze sie wszystkie spotkamy w umowionym miejscu w centrum bergen,co? taka wielka paczka..
tylko trzeba by ustalic termin i miejsce dokladnie gdzie, np kolo pomnika na glownym trakcie ...
Mysle ze kazdemu najwygodniej tak bedzie
a jak na swieta? wyjezdzacie do domkow do PL czy w norge zostajecie?
ja z moja familia w norge
Pozdrawiam
Pychulek spokojnie...moja druga babk aspoznila sie o 8 dni ...jak weszlo wyjsc musi...duzo cierpliwosci i duzo sily na porod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
.. ..
(Uni)
Wiking
Witam Ja tez mieszkam w Bergen, w tej chwili w centrum a od nastepenego miesiaca w Nestrensnaset czy cos takiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Edyta R
(eda1501)
Wiking
Hej Hej ja mieszkam w Bergen w samym centrum i tez chetnie poznam jakies dziewczyny i przyszle mamy i tez wyskocze chetnie na kawe.Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok