Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18132 niezalogowanych)
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Alicja wiem cos o Twoim bolu..
ale wlasnie nie mozna sie zalamac..

Basiu co do tej fryzjerki do ktorej podalam nr tel ona ma swoje farby prof.jesli byc chciala sie udac

Anito moj maly jest ulozony dobrze,glowka tylko przybliza sie i oddala jak by sie zastanawial jeszcze czy ma wychodzic

A co do wiosny to ja tez nie moge sie doczekac pierwszego grilla i spacerkow juz z z synkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
a z terminami to mam tak baaardzo roznie moj lekarz na 10.03 lekarz w pl na 26.03 a usg w no na 3.04
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Hej Wam.Co do pogody to już myślałam,że będzie tylko lepiej.A tu znowu ma padac topniejący śnieg!To jakaś masakra!Dobrze,że jest chociaż na plusieJa ze spacerkami mam problem ,gdyż dookoła mnie same górki a ja straszny leniuch jestem hehe także często wystawiam wózek na taras zamiast powspinać sie z córcią po tych górkach i zrzucić troszkę tłuszczyku. hehe Ale za to poćwiczyła bym sobie aerobik,znacie jakies fitness cluby i jakie są ceny takich zajęć?
Pozdrawiam Aska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
hej Alicja.Zobaczyłam w Twoim profilu,ze urodziłaś sie 4 lipca tak jak moja corcia 4 lipiec 2008,jestem ciekawa jacy są ludzie spod znaku Raka bo nie ma nikogo takiego w sród moich znajomych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Asiu ja nie znam ale powiem Ci ze posciagalam sobie troche z internetu albo mozna kupic na dvd i cwiczyc samemu w domu
Ja tak robilam przed ciaza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Asiula81 napisał:
hej Alicja.Zobaczyłam w Twoim profilu,ze urodziłaś sie 4 lipca tak jak moja corcia 4 lipiec 2008,jestem ciekawa jacy są ludzie spod znaku Raka bo nie ma nikogo takiego w sród moich znajomych.

Małe sprosotwanko muszę zrobić,ponieważ urodziłam się 7.04.a w tym profilku jest najpierw miesiąc.dzień i rok jakoś dziwnie no i dlatego myślałaś,że ur się 4.07,a nie na odwrótJestem zodiakalnym barankiem podobnie jak mój mąż z tym,że On urodził się dzień wcześniej niż ja hehehe więc trafiło Nam obchodzić ur dzień po dniu
Pozdrawiam Cię serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
moj maly tez lezal glowka na dol lecz teraz zmienil pozycje ,mam nadzieje ze jeszcze sie przekreci,bo przeraza mnie ten porod to moze spotkamy sie na porodowce ja mieszkam kawalek od nestum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
marcin aneta napisał:
moj maly tez lezal glowka na dol lecz teraz zmienil pozycje ,mam nadzieje ze jeszcze sie przekreci,bo przeraza mnie ten porod to moze spotkamy sie na porodowce ja mieszkam kawalek od nestum

O ja mieszkam nie daleko nesttun bo na Fanie
Życzę powodzenia!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Moze jak mieszkacie tak nie daleko nesttun to wpadniecie na kawke zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
hej ,to zapraszam do siebie ,bo ja juz mam dwa diabelki w domciu i za nim sie z nimi ogarne by isc na autobus to masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok