Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosze o informacje - Norwegia

Czytali temat:
(2342 niezalogowanych)
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
Witam ponownie
Bede mial znowu prosbe do kogos,prosze niech ktos mi powie czy jak moja zona siedzi w domu sama z dzieckiem bez pracy tutaj w bergen to oprocz rodzinnego 970nok naleza sie jej jakies pieniadze z nav?czy skas indziej?dziecko ma 3.5roku.Pozdrawiam wszystkich!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ikar30 napisał:... jak moja zona siedzi w domu sama z dzieckiem bez pracy tutaj w bergen to oprocz rodzinnego 970nok naleza sie jej jakies pieniadze z nav?czy skas indziej?dziecko ma 3.5roku
TAK NALEŻĄ się i to zasłużenie ...
---
TYLKO NIE Z NAV...
---
A z Twojej prywatnej Kieszeni ... kto to widział by kobieta siedziała bezczynnie w Domu i to w Norge ...
Kto Jej da na starość emeryturę ...!?

---
Albo co z Nią będzie jak się Tobie znudzi i znajdziesz Inną .
---
Takie dziecko już dawno powinno być w przedszkolu bo później nie da sobie rady w szkole ...
---
Powinieneś Jej płacić co najmniej 5000Nok jak ...Operce ... i to legalnie razem ze skattem!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
sluchaj no gabriel cwaniacczku z pksu ty lepszy od kobuszewsiego jestes.A tak na powaznie dlaczego tak nie elegancko odnosisz sie do mnie i mojej rodziny?swedzi cie dziurka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ikar30 napisał:
sluchaj no gabriel cwaniacczku z pksu ty lepszy od kobuszewsiego jestes.A tak na powaznie dlaczego tak nie elegancko odnosisz sie do mnie i mojej rodziny?swedzi cie dziurka?
Odezwał się Elegancik ... ode Dziurki ... ,pewnie ta twoja rodzinka dla ciebie , to tylko przykrywka przed Innością i ściąganiem kasy ode Państwa ...
Weź jeszcze walnij Mi minusa i będzie cacy ...
---
JAKIE zadajesz pytanie , taką i masz odpowiedz .
---
Pewnie jesteś ze Śląska , gdzie Stary był Górnikiem lub Hutnikiem w Komunie i też byś chciał teraz ciągnąć kasę na "swoją " za darmo ...
---
Poza tym uważam Iż nikogo nie obraziłem ...
TYLKO NAPISAŁEM ZROZUMIAŁYM JĘZYKIEM JAKA JEST REALNA PRAWDA ...
---
To ty sam Obrażasz siebie wypisując takie głupoty ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ikar30 napisał:
Witam ponownie
Bede mial znowu prosbe do kogos,prosze niech ktos mi powie czy jak moja zona siedzi w domu sama z dzieckiem bez pracy tutaj w bergen to oprocz rodzinnego 970nok naleza sie jej jakies pieniadze z nav?czy skas indziej?dziecko ma 3.5roku.Pozdrawiam wszystkich!

a co skonczyło sie konstanstote i przykrótko mają na przezycie?
Do domu kurwa, do domu!
Żałosny jestes koles i nie zdziwie sie jak cie twoja niebawem zostawi.....
W necie szuka pomocy nieudacznik.....
Purple i tak cie ulgowo potraktował......
I nie pisze sie "skas indziej"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ikar30 napisał:
Witam ponownie

w sadzie uzyskasz pomoc w celu pozbycia sie nieroba.... nie wiem jakie sa koszty rozwodu ale na pewno taniej niz utrzymanie darmozjada....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
...w sadzie uzyskasz pomoc w celu pozbycia sie nieroba.... nie wiem jakie sa koszty rozwodu ale na pewno taniej niz utrzymanie darmozjada....
E tam Nie tak Ostro ...!!!
---
Przecież zawsze może jeszcze... zaogonić ... i znowu będzie becikowe 30tys. + Inne Apanaże ...
A PO PIĄTYM to i Sam Nie będzie Musiał Pracować , jak pastowani , Socjal Da mu wszystko .
Nawet >BV< będzie omijać Ich z daleka , bo a nóż spłodzą jeszcze z trójkę i będzie kłopot z przejęciem przedszkola ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
yatsek i marianek lizecie sobie nawzajem jak widze i chyba was wasze zostawily przez to hehehehe a tobie gabriel powiem tak ja to nie ty hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
ikar30 napisał:
Witam ponownie

Nie wiem, czy czytasz to co piszesz. Przeczytaj jeszcze raz i przeanalizuj. Za co wedlug ciebie moglaby kobieta siedzaca w domu dostac pieniadze ?! Za co ty osobiscie bys jej zaplacil, gdybys zarzadzal pieniedzmi panstwowymi ?
Postaw ja na rogu z kubeczkiem po kawie, to moze cos tam nazbiera, a jak jeszcze dzieciaka umazanego wezmie ze soba, to i ludzie wiecej wrzuca, a ty bedziesz mial " byznes" jak nic !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Jan Kowalski
(ikar30)
Nowicjusz
makaryna,nie rozumiem cie,jesli sie cos nalezy to glupi by nie wzial po to tu jestemy zeby bylo nam lepiej tak?ciekawe czy wy tak nie chodzicie po swoje.Zreszta widze ze zbedna dyskusja czlowiek zapytal grzecznie oczekujac normalnej odpowiedzi to musial sie jakis down wypowiedziec i wszystko popsuc.Pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok