Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16690 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
mepsycholog napisał:
Mowi sie , ze miejsce kobiety jest w kuchni ale z kolei mezczyzni posiadaja wiecej kubkow smakowych.
Wiekszosc szefow w szanujacych sie restauracjach to mezczyzni?
Co z rola kobiety w gotowaniu?

ja tam wrzucilbym cie do gara.....cobys miala te swoje miejsce w kuchni.....

Tylko kto chcialby mnie zjesc?
Sa chetni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mepsycholog napisał:
ulv72 napisał:
mepsycholog napisał:
Mowi sie , ze miejsce kobiety jest w kuchni ale z kolei mezczyzni posiadaja wiecej kubkow smakowych.
Wiekszosc szefow w szanujacych sie restauracjach to mezczyzni?
Co z rola kobiety w gotowaniu?

ja tam wrzucilbym cie do gara.....cobys miala te swoje miejsce w kuchni.....

Sa chetni?

podalbym cie w "nieswiadomce" piechniczkowi a co, tak dla eksperymentu, z czystej ciekawosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Nie uważacie że te jej tematy nie są zjadliwe, a my jak te głodomory daliśmy się zwabić I nasza forumowa kucharka zaciera rączki

Zjadliwe bedzie to na co wreszcie jakis utalentowany mistrz lub mistrzyni kuchni jakis ciekawy przepis poda...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Moze jakas teza na poparcie eksperymentu kulinarnego z cialem psychologicznym....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisał:
...

Sa chetni?

Czemu nie, wyglądasz "zjadliwie". Problem mam tylko z ustaleniem menu. Piersi na sałatkę, szynka na pieczeń... dalej nie wiem, może podpowiesz w jakiej potrawie będziesz najsmaczniejsza?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Ja mysle, ze norwescy mezczyzni nie umieja gotowac i nie sa zbyt wymagajacy. Ten wniosek nasuwa mi sie kiedy widze i slysze o tej rzeszy mlodziutkich azjatek przywiezionych bez znajomosci jezyka, podstawowego warunka komunikacji! Od razu wiadoma, ze ich miejsce jest w kuchni, a tez duza role odgrywaja w kochni... He he he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
vika napisał:
Ja mysle, ze norwescy mezczyzni nie umieja gotowac i nie sa zbyt wymagajacy. Ten wniosek nasuwa mi sie kiedy widze i slysze o tej rzeszy mlodziutkich azjatek przywiezionych bez znajomosci jezyka, podstawowego warunka komunikacji! Od razu wiadoma, ze ich miejsce jest w kuchni, a tez duza role odgrywaja w kochni... He he he he
Tutaj bym sie nie zgodzila, Norwegowie sa troche zdominowani przez wyemancypowane Norwezki i gotuja az para bucha, w miedzyczasie leca po dzieci do szkoly a jeszcze robota sie pali.
Piekne Tajlandki pochodza z kultury gdzie kobieta usluguje mezczyznom, jest mila i niewymagajaca i moze to tez jest powod, ze Norweg ma dosyc bycia wolem roboczym , kucharzem i sprzataczka oraz nianka. W ostatnich latach Norwezki podbily kraj i maja takie same prawa jak mezczyzni.Najwazniejsze to zachowywac umiar i my Polacy wiemy o tym jakie sa zasady, mamy to w genach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Dino napisał:
mepsycholog napisał:
...

Sa chetni?

Czemu nie, wyglądasz "zjadliwie". Problem mam tylko z ustaleniem menu. Piersi na sałatkę, szynka na pieczeń... dalej nie wiem, może podpowiesz w jakiej potrawie będziesz najsmaczniejsza?

Moze urzadzimy quiz ?
Ja jestem zwolenniczka eksperymentalnej kuchni co nie kazdy moze przelknac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
mepsycholog napisał:
Dino napisał:
mepsycholog napisał:
...

Sa chetni?

Moze urzadzimy quiz ?
Ja jestem zwolenniczka eksperymentalnej kuchni co nie kazdy moze przelknac.

He he zdaje sie, ze ktos ma na Ciebie apetyt.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
No juz myslalam,ze zostane z kuchni wyeliminowana ale jednak zostane tylko szkoda, ze jako danie!
Jak to mowia nawazyles piwa to je teraz pij...
Ja to nawet nie skosztuje ciala psychologicznego bo prawdopodobnie zostanie pozarte w mgnieniu oka
No chyba ze oddam tylko nerke albo zebro..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok