Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16693 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
vika napisał:
mepsycholog napisał:
Od razu politykujesz, rozmowy maja sluzyc tematowi gotowania a jesli czekasz na upieczenie ciasta to fajnie jest czyms zapelnic czas a polityka to dluuugi temat.

Hmmm, moje ciasto juz upieczone. Czekamy, ze wystygnie. A potem sobie cos przypieczemy w kochni
P.S. nie jestem przyzwyczajona do pisania z bledami, jednakze z powodu, ze jest ,,en helg w Norwegii,, wybaczam to sobie ))

Moje ciasto juz nadjedzone ....
Druga polowa dokonczy pozniej...

niestety kochnia nietknieta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
[quote]mepsycholog napisał:
Jaka tam znowu zenada, ludzka rzecz byc omylnym lub sie przejezyczac.Wiedze prezentujesz na dobrym poziomie i mozesz byc moja asystentka


Moim zdaniem,na Twoja asystentke,nadawalaby sie Wioletta(przez 2 t)Kubasinska z serialu Brzydula.
Z jej poziomem inteligencji moze bys jej zaimponowala


A gdzie ta Brzydula ma ten poziom?Moze Wioletta bedzie wiedziala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Rece opadaja Ehhhhhhhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Rece opadaja Ehhhhhhhh
Hahahahaha powtarzam to od poczatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Rece opadaja Ehhhhhhhh
Hahahahaha powtarzam to od poczatku


Jak sie filmik o gofrach podobal?ktos probowal juz robic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak, ja robie. Wlasnie 22:35 to odpowiednia pora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Tak, ja robie. Wlasnie 22:35 to odpowiednia pora.
A skarpety jakie dodalas?z polskiej czy norweskiej welny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
z owczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
No tak nie ma podzialu,bez segregacji rasowej, wszystkie owce welne podobna maja...
Jedna roznica, z norweskich owiec oscypka nie skosztujesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mepsycholog napisał:
No tak nie ma podzialu,bez segregacji rasowej, wszystkie owce welne podobna maja...
Jedna roznica, z norweskich owiec oscypka nie skosztujesz...


no nie, bo oscypek jest z mleka a nie z owcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok