Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16690 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Swietnie giovi2,powoli dochodzimy do symboliki i rozwiazania zagadki podprogowej KOCHNI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mepsycholog napisał:
Oj chyba z Freuda i symboliki mamy luki.A bledy to naturalna rzecz, nic sie nie stalo...
Luki??? Ja sie nie ogłosiłam psychologiem i moge miec luki. Chodziło ci o teorię pomyłek Freuda?
Pogląd Freuda, wg którego omyłki życia codziennego, np. przejęzyczenia, zapominanie rzeczy, mylenie imion, są wynikiem nieświadomych pragnień i motywów, a nie działaniem przypadku. O to ci chodziło?? Tylko ZA CHOLERE NIE ROZUMIEM TERAZ DLACZEGO SIE NA NIEGO POWOLUJESZ, SKORO WCZESNIEJ MOWILAS, ZE SIE Z NIM NIE ZGADZASZ????????????????
Oczywiscie ze nic sie nie stało, po prostu zrobilas błąd ortograficzny i jakto psycholog, tłumaczysz sie tak, jak ci pasuje. zenada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Jaka tam znowu zenada, ludzka rzecz byc omylnym lub sie przejezyczac.Wiedze prezentujesz na dobrym poziomie i mozesz byc moja asystentka
Poza tym kuchnia to miejsce z klimatem, gdzie odbywa sie wiele ciekawych rozmow,mozna tez cos zmajstrowac, czasami ugotowac, upiec. Zalozmy, ze w gotowaniu mezczyzni maja wieksza przewage a co z pieczeniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zeby miec asystenta, trzeba miec autorytet najpierw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Autorytetem jest kazdy dla siebie!
vodpod.com/watch/2372374-autorytety-dla-modych-polakw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Maly filmik o gotowaniu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
mepsycholog napisał:
Autorytetem jest kazdy dla siebie!
vodpod.com/watch/2372374-autorytety-dla-modych-polakw

Potwornie politykujesz!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Od razu politykujesz, rozmowy maja sluzyc tematowi gotowania a jesli czekasz na upieczenie ciasta to fajnie jest czyms zapelnic czas a polityka to dluuugi temat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
mepsycholog napisał:
Od razu politykujesz, rozmowy maja sluzyc tematowi gotowania a jesli czekasz na upieczenie ciasta to fajnie jest czyms zapelnic czas a polityka to dluuugi temat.

Hmmm, moje ciasto juz upieczone. Czekamy, ze wystygnie. A potem sobie cos przypieczemy w kochni
P.S. nie jestem przyzwyczajona do pisania z bledami, jednakze z powodu, ze jest ,,en helg w Norwegii,, wybaczam to sobie ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
mepsycholog napisał:
[quote]Jaka tam znowu zenada, ludzka rzecz byc omylnym lub sie przejezyczac.Wiedze prezentujesz na dobrym poziomie i mozesz byc moja asystentka

Moim zdaniem,na Twoja asystentke,nadawalaby sie Wioletta(przez 2 t)Kubasinska z serialu Brzydula.
Z jej poziomem inteligencji moze bys jej zaimponowala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok