Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
zyję w wolnym kraju..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
ok zobaczymy czekaj niech wroce z centrum szybciej skasujesz profil niz go zalozylas zdzirko mala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o co Ci chodzi nie kumam..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Dowiesz sie juz niedlugo pusty pustaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
tak..? no popatrz.. powtarzam,ze ja zyję w wolnym kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Artur Gardynecki
(voyager7)
Początkujący
ciężka sprawa nawet najlepsze antybiotyki nie pomogą, co najmniej tydzień leżenia w łóżku aby nie zarazić innych i nie mieć powikłań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Kij z innymi abym ja dal rade do weekendu )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
wariat0704 napisał:
Kij z innymi abym ja dal rade do weekendu )

Trzebaa zaczac od tego chlopaki,ze grypa to wirus,a na wirusa antybiotyki dzialaja jak dziadek na pedofila...Na infekcje bakteryjne tak...Wirusowe zakazenia dzialaja intensywnie,ale krotko.Bakteryjne odwrotnie.Wiec paracet i herbatka na spirytusie z imbirem np...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Oo to kest to jak wypilem herbate z 100 cytryna i imbirem po pewnym czasie polepszylo sie mam nadzieje ze jutro pojde do pracy .... Inaczej pierdolca dostane w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
wariat0704 napisał:
Oo to kest to jak wypilem herbate z 100 cytryna i imbirem po pewnym czasie polepszylo sie mam nadzieje ze jutro pojde do pracy .... Inaczej pierdolca dostane w domu

Ale paracet tez mozesz brac nawet do alko.do 3 gr na dobe.jest przeciwazapalny i Nory wiedza co robia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok