Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja jestem tylko Samcem i jak Suka nie da , to Ja nie wezmę ...!

trafniej ty było "jak suka da to ja wezmę, a ta co nie daje to nie suka tylko kobieta"
ależ ja mężczyzn w żadnym moim poście nie porównałam do psów...człowiek to człowiek a nie zwierzę
a co do dyskusji na temat popędów seksualnych to ja wszystkim w głowach nie siedzę i nie wiem co kto myśli i czego chce no i w "majtki" też nikomu nie zaglądam mnie tylko interesi mój mąż i szczerze wierzę że ja go też

no a o tym jaki jest świat to każdy sam dobrze wie gdzie są te łatwe kobiety i zdradzający mężczyźni i że istnieją też te wierne i wierni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Widzisz Gabrielu a co do trafności wpisów twoich Jasty czy marianka wcale nie będę się kłucić bo chociaż większość uważa was za klaunów forumowych to duża liczba osób śmieje się z waszych delikatnych docinek albo i mniej delikatnych (ja też znajduję się w tej grupie) a jak się czyta dłużej to forum to nawet muszę powiedzieć że jestem pełna podziwu cierpliwości i pisana po 100 razy tej samej odpowiedzi tym co codziennie szukają pracy na forum zamiast w ogłoszeniach i tym co ciężko poszukać czegoś przez wyszukiwarkę masakra jakaś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ależ , że oczywizda ... Ja nikogo nie oceniam pod względem Winny/a ...Niewinny/a ...
---
Jedynie luźno interpretuję to , co inni piszą o samym Sobie i tyle ...
---
Mam takie prawo , a jak ktoś na Śmiech , idzie z siekierą i Kałasznikowem , to już staje się groteskowe .
---
I tak właśnie jest w tej jakże pouczającej polemice ...
---
Kto czym wojuje od tego przeważnie ginie ...

ECH...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Gabriel chlopie Ty to masz ewidentnie plaskostopie mozgowe i powiem ci jedno-odkurz chlopie swoje zycie bo gnijesz na tym portalu dniami i nocami i chyba nie masz swojego zycia osobistego skoro masz az tyle czasu na to,zeby innym ublizac.Jara cie klotnia z innymi,ktorzy bronia swoich racji?Jesli tak to wspolczuje!!!!!Wystarczylo tak jak NANA76 napisala nie wtykac swojego nochala w nie swoje sprawy i byloby ok Ale ty jak zwykle wyniuchales mozliwosc popisowy i stad te wpisy-zalosny jestes!I raczej ty przewietrz swoja klawiature bo zaduch w niej ze hoho-tyle jej uzywajac mozesz jej nie doczyscic taka pewnie sklejona od jarania sie wlasnymi zlosliwosciami Tobie nie wystarczy redtube-ty musisz sie zadowalac przy klawiszach ublizajac innym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
hahahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Ależ , że oczywizda ... Ja nikogo nie oceniam pod względem Winny/a ...Niewinny/a ...
---
Jedynie luźno interpretuję to , co inni piszą o samym Sobie i tyle ...
---
Mam takie prawo , a jak ktoś na Śmiech , idzie z siekierą i Kałasznikowem , to już staje się groteskowe .

Ty niby ze smiechem potraktowales ta sprawe?Nie rozsmieszaj mnie chlopie!Jesli juz to z chamstwem i zlosliwoscia oraz cwaniactwem forumowym Od poczatku sie dowaliles a ze i ja mam prawo do skomentowania tego to z Niego skorzystalam Ty sam sobie przewietrz klawiature oraz koniecznie ja przetrzyj bo tak jak pisala ANDZIAOSLO napewno sie juz klei po tym jak sie zjarales wpitalajac sie w sprawe,ktora Cie nie dotyczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Tym zdjęciem powyżej oraz wpisem , zaprzeczasz Sama Sobie ... mając w Awatarze Zdjęcie Małego Dziecka ... Mniemam iż to Twoje Osobiste ...
---
Niemniej masz żal , że Koleś który je wspólnie z toba spłodził , nie użył atrybutu z fotki , bo był własnie Szowinistą , natomiast ty sama ...pod wpływem wpływu , zapomniałaś zażyć przedstawionych tabletek .
---
OJ biedne te dziecię ...BIEDNE ...!!! mając taką DWULICOWĄ MATKĘ ...[/b][/color]

To w gwoli przypomnienia jak bardzo chumorystyczny byles na samym poczatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NANA76 napisał:

jasta102 to niektore z dostepnych na rynku broni przeciwko takim jak Ty-szkoda tylko,ze nie zawsze skuteczne

no dobrze NANO
której broni użyjesz przeciwko mnie
tej z lewej, czy prawej strony?

decyduj
przyjmę z pokorą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ela kowal
(elakowal)
Nowicjusz
Trafna diagnoze postawiles,musisz byc obeznany z tematem...a jak cos to rente dostaniesz ,na weneryczna tez,dla Twojej informacji,bo wiem,ze glowe tez zajmuje ale juz w ostatnim stadium,witamy w klubie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jasta102 na bron przeciwko Tobie jest juz za pozno-juz niestety zostales stworzony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok