jasta102 napisał:
NANA76 napisał:
Jasta102 jesli chodzi o tematy ktore tak wspaniale wymieniles i ktore sa poruszane na forum dla mam ..
... zadna mama nie jest alfa i omega by wszystko odrazu wiedziec i dokladnie po to jest ten watek zalozony
NANO76
młoda mamo
ja absolutnie nie wymagam od niewiast aby dyskutowały o fizyce kwantowej, czy nanotechnologii
nie po to Was Bóg, czy też według innej teorii - ewolucja, stworzyli
Wy macie być ciepłe i wilgotne
that's it
świat nie zna przypadków, żeby niewiasta coś wymyśliła, odkryła, bądź wynalazła
to jest poza Waszym zasięgiem i możliwościami
niestety
bajda o Marii Skłodowskiej jest dobra dla dzieci
ci, co się tym interesowali trochę, to wiedzą, że wszystko co rzekomo odkryła, to w rzeczywistości ukradła mężowi Piotrowi Curie
co się tyczy statystyk
jako, że już dość długo jestem na emigracji, to z własnego doświadczenia, tudzież obserwacji znajomych
poprawię się nieco
minimum jedna na dwie mamusia poszła w cug
Polska Mamusia
mvh
MESKI SZOWINISTA
NANA76 napisał:
Jasta102 jesli chodzi o tematy ktore tak wspaniale wymieniles i ktore sa poruszane na forum dla mam ..
... zadna mama nie jest alfa i omega by wszystko odrazu wiedziec i dokladnie po to jest ten watek zalozony

NANO76
młoda mamo
ja absolutnie nie wymagam od niewiast aby dyskutowały o fizyce kwantowej, czy nanotechnologii
nie po to Was Bóg, czy też według innej teorii - ewolucja, stworzyli
Wy macie być ciepłe i wilgotne
that's it
świat nie zna przypadków, żeby niewiasta coś wymyśliła, odkryła, bądź wynalazła
to jest poza Waszym zasięgiem i możliwościami
niestety
bajda o Marii Skłodowskiej jest dobra dla dzieci
ci, co się tym interesowali trochę, to wiedzą, że wszystko co rzekomo odkryła, to w rzeczywistości ukradła mężowi Piotrowi Curie
co się tyczy statystyk
jako, że już dość długo jestem na emigracji, to z własnego doświadczenia, tudzież obserwacji znajomych
poprawię się nieco
minimum jedna na dwie mamusia poszła w cug
Polska Mamusia
mvh
MESKI SZOWINISTA