Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
jasta102 napisał:
NANA76 napisał:
Jasta102 jesli chodzi o tematy ktore tak wspaniale wymieniles i ktore sa poruszane na forum dla mam ..
... zadna mama nie jest alfa i omega by wszystko odrazu wiedziec i dokladnie po to jest ten watek zalozony

NANO76
młoda mamo
ja absolutnie nie wymagam od niewiast aby dyskutowały o fizyce kwantowej, czy nanotechnologii
nie po to Was Bóg, czy też według innej teorii - ewolucja, stworzyli
Wy macie być ciepłe i wilgotne
that's it
świat nie zna przypadków, żeby niewiasta coś wymyśliła, odkryła, bądź wynalazła
to jest poza Waszym zasięgiem i możliwościami
niestety
bajda o Marii Skłodowskiej jest dobra dla dzieci
ci, co się tym interesowali trochę, to wiedzą, że wszystko co rzekomo odkryła, to w rzeczywistości ukradła mężowi Piotrowi Curie
co się tyczy statystyk
jako, że już dość długo jestem na emigracji, to z własnego doświadczenia, tudzież obserwacji znajomych
poprawię się nieco
minimum jedna na dwie mamusia poszła w cug
Polska Mamusia
mvh

MESKI SZOWINISTA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wy macie być ciepłe i wilgotne
that's it
świat nie zna przypadków, żeby niewiasta coś wymyśliła, odkryła, bądź wynalazła
to jest poza Waszym zasięgiem i możliwościami
niestety
bajda o Marii Skłodowskiej jest dobra dla dzieci
ci, co się tym interesowali trochę, to wiedzą, że wszystko co rzekomo odkryła, to w rzeczywistości ukradła mężowi Piotrowi Curie
co się tyczy statystyk
jako, że już dość długo jestem na emigracji, to z własnego doświadczenia, tudzież obserwacji znajomych
poprawię się nieco
minimum jedna na dwie mamusia poszła w cug
Polska Mamusia

jasta102 to niektore z dostepnych na rynku broni przeciwko takim jak Ty-szkoda tylko,ze nie zawsze skuteczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
POLKA75 nic dodac nic ujac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NANA76 napisał:
POLKA75 nic dodac nic ujac
Tym zdjęciem powyżej oraz wpisem , zaprzeczasz Sama Sobie ... mając w Awatarze Zdjęcie Małego Dziecka ... Mniemam iż to Twoje Osobiste ...
---
Niemniej masz żal , że Koleś który je wspólnie z toba spłodził , nie użył atrybutu z fotki , bo był własnie Szowinistą , natomiast ty sama ...pod wpływem wpływu , zapomniałaś zażyć przedstawionych tabletek .
---
OJ biedne te dziecię ...BIEDNE ...!!! mając taką DWULICOWĄ MATKĘ ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Odezwal sie kolejny z tych,ktorych mialam na mysli Moje dziecie bylo jak najbardziej planowane no ale to akurat moja prywatna sprawa i g... o Ci do tego Ciekawe czy Ty byles planowany-jesli tak to byl to najgorszy plan jaki mogl byc A od mojego dziecka to trzy ch...e w bok Na forum mamusiek inaczej o Nim pisales-czuje falsz i oblude gdy o Tobie mysle I nie w....j sie miedzy wodke a zakaskeSpadaj na inny temat by innym truc d...e
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NANA76 napisał:
Odezwal sie kolejny z tych,ktorych mialam na mysli Moje dziecie bylo jak najbardziej planowane no ale to akurat moja prywatna sprawa i g... o Ci do tego Ciekawe czy Ty byles planowany-jesli tak to byl to najgorszy plan jaki mogl byc A od mojego dziecka to trzy ch...e w bok :angry:Na forum mamusiek inaczej o Nim pisales-czuje falsz i oblude gdy o Tobie mysle I nie w....j sie miedzy wodke a zakaskeSpadaj na inny temat by innym truc d...e
To co pisałem na tamtym Forum dotyczyło Tamtego Forum ...
---
W tym temacie... to ty akurat jesteś zakłamana i fałszywa ... i nie ma to nic wspólnego z tamtymi tematami .
---
To czy Ja byłem planowany czy też Nie ... w tym temacie , nie ma żadnego znaczenia , ponieważ Moi Rodzice... Nie zabierają Tutaj żadnego głosu , oraz nie wyrażają publicznie Swoich Racji ... Tak jak ty to robisz .
---
Ponadto ja Swoją wypowiedzią nie Obrażam w jakikolwiek sposób Dziecka a wręcz odwrotnie .
---
Natomiast Otwarcie Piszę o twojej dwulicowości ... I to właśnie najbardziej ciebie boli jak widzę .
---
Tak to już jest ... że jak się chce błysnąć "dowcipem" , to najpierw trzeba spojrzeć na Siebie Samego , czy czasem TEN DOWCIP NIE WALI NAS SAMYCH PO PLECACH .
---
A tak właśnie jest w twoim przypadku .
---
Cóż ...
ECH ...

---
Ps.
Wszystkiego bym się spodziewał... jednak takich wulgaryzmów jakich użyłaś w tak błahej sprawie nijak pojąć nie mogę ...
I całkowicie zmienia to twój obraz jaki starasz się na Forum prezentować ...
BLEeee...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Blaha sprawa piszesz...hmmm...a to dobre Czytaj czlowieku dokladniej co jest pisane a moze dotrze do Ciebie co jest tym sednem sprawy,ktore mnie tak wzburzylo w wypowiedzi jasty102 i tego drugiego madrali!Sam piszesz,ze na tamtym forum pisales co innego a tu jest co innego-i kto tu jest falszywcem?Rasowy falsz przemawia przez Ciebie!!!I z checia poczytam przyklady niby mojego falszu jakie mi przedstawisz!!!Ja swoj Ci przedstawilam wiec udowodnij mi,ze jestem falszywa skoro mnie o to osadzasz wszem i wobec-czekam!!! Szkoda slow na Ciebie forumowy cwaniaczku!Trzeba bylo sie nie wcinac to bys nie dostal w pelni zreszta zasluzonej litanii!!!Nie trafiles na dziecie miekkim sprzetem robione!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NANA76 napisał:
Blaha sprawa piszesz...hmmm...a to dobre Czytaj czlowieku dokladniej co jest pisane a moze dotrze do Ciebie co jest sednem sprawy i co mnie tak wzburzylo w wypowiedzi jasty102 i tego drugiego madrali!Zreszta szkoda slow na Ciebie!Trzeba bylo sie nie wcinac!!!
Widzisz a nie grzmisz ...
---
To TY...!!! ...
PRZYKŁADNA ŻONA I MATKA , WCIĘŁAŚ SIĘ W TEN TEMAT ...O KOCHANKACH ...
---
Skoro jesteś bez zarzutu ... to co robisz w tymże temacie ...! ...?... ? ...? ... .
---
Kogo starasz się bronić ? .
---
Przecież to ciebie nie dotyczy ... DLATEGO TEN TEMAT DLA CIEBIE , JEST BŁACHY I ROZRYWKOWY ...
---
To dokładnie tak samo jak kawały o TEŚCIOWEJ ... nic ponadto ...
---
Skoro jednak zabrałaś w tym temacie swój głos i to "tak wojowniczo" to pewnie masz coś za paznokciami ...
---
Tak właśnie jesteś postrzegana ...
---
Dlatego Mój powyższy tekst o szowinizmie i zdjęciu z atrybutami anty ciążowymi ...
---
NIC PONADTO ...
---
To nie Ja mam wyrzuty sumienia , że ZALICZYŁEM obcą ŻONĘ I MATKĘ ... tylko Ona , że się Puściła gdy Mąż był w delegacji a córka w szkole ...
---
Taka jest wredna i bardzo bolesna prawda ... Ja jestem tylko Samcem i jak Suka nie da , to Ja nie wezmę ...!
ECH...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
NANA nie potrzebie się tylko denerwujesz ja jestem zdania że skoro coś mnie nie dotyczy tu konkretniej zdradzanie to nie muszę się wybielać a tych co to robią nie będę bronić a że jasta w ten sposób napisał to już jego taka powinność na tym forum nie raz wali takimi tekstami co muszę mu przyznać czesto są trafione i dość śmieszne no i pewnie ciepłej wódki się napił i zagryzł kiszoną kapustą.

Gabriel co do stwierdzenia "jak suka nie da to pies nie weźmie" nie ładnie trochę nie lubę takich wulgarnych porównań kobiety...

no i na koniec każdy wie kogo utrzymuje i z kim żyje jaka jest jego siostra matka czy dziewczyna a że są różni ludzie tak było i będzie
dobranoc...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ogłoś się w dziale
Mamy w Norwegii
na pewno mają duże wydatki
to i dorobić trochę zechcą
a tak ze 2-3 na 10
nie będą miały skrupułów
znając życie

Oto dlaczego tu jestem I nie ublizyl wszystkim matkom ogolnie tylko Nam z dzialu MAMY W NORWEGII Czy ja Ci musze cytowac bys dotarl do sedna problemu??? Tak sie sklada,ze jestem jedna z mam z tego forum i nie zycze sobie aby Nam ublizanoNie znacie Nas wiec wara od Nas A ze zaliczyles mamuske spoza forum to g.... mnie to obchodzi!Chciala to dala-noza na gardle nie miala Ale przypinac taka latke Nam z forum to juz przegiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok