Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty

(Sabuniek)
Wiking
Ja tam też autora popieram, napisał otwarcie o co mu chodzi, i jest ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Sabuniek)
Wiking
elakowal napisał:
A ja szukam kochanka!! Naprawde. I co o mnie napiszecie?

Da sie to załatwić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
sabuniek napisał:
[quote]elakowal napisał:

...np:

zabraklo ci

zabawek do samogwaltu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
nie rozsmieszajcie mnie juz bo mam zajady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
sabuniek napisał:
elakowal napisał:

Da sie to załatwić

Nic Tylko tyle że byś zagadał do czarodzieja Skoro on taki napalony to może się dogadacie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Czarodziej jak już szukasz kochanki to przynajmniej dane swoje zmień albo coś bo bez problemu można cię znaleźć na innym portalu...jeszcze ktoś cię pod...ie. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ogłoś się w dziale
Mamy w Norwegii
na pewno mają duże wydatki
to i dorobić trochę zechcą
a tak ze 2-3 na 10
nie będą miały skrupułów
znając życie

Jasta przegiales pale chlopie Jak sam napisales to dzial MAMY W NORWEGII a nie K....W NORWEGII wiec sie od Nas odwal A o skrupulach to Ty g...wiesz skoro ublizasz Nam matkom i kobietom twierdzac,ze sobie niektore z Nas zechca dorobicNie siedzisz w Naszych kieszeniach by twierdzic,ze Nam sie dodatkowa kasa przyda-do tego zarabiana w ten sposob I nie znasz zycia skoro piszesz takie pierdoly bo my w odroznieniu od wiekszosci samotnych polskich facetow majacych zony w Polsce mamy tu w Norwegii swoich mezow,partnerow i nie potrzebujemy sexu na boku a tym bardziej za pieniadzePozdrawiam mamuski z dzialu MAMY W NORWEGII
A to cos dla Ciebie chlopie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(marcinnorway)
Wiking
No i co was dziwi ze dal takie ogloszenie? Zazdroscicie mu ze sobie poje..e chlopak? Jak jestescie w innej epoce to wasza sprawa, sa kobiety ktore tez szukaja sexu bez zobowiazan dla sportu. Myslicie ze jak czegos nie widzicie to tego nie ma? Znalem kiedys wlocha ktory zarabial zaspokajajac kobiety i na brak klijentek nie narzekal. Przytulcie sie do swoich ukochanych i zyjcie dalej w nieswiadomce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NANA76 napisał:
jasta102 napisał:
ogłoś się w dziale
Mamy w Norwegii
na pewno mają duże wydatki
to i dorobić trochę zechcą
a tak ze 2-3 na 10
nie będą miały skrupułów
znając życie

Jasta przegiales pale chlopie Jak sam napisales to dzial MAMY W NORWEGII a nie K....W NORWEGII wiec sie od Nas odwal A o skrupulach to Ty g...wiesz skoro ublizasz Nam matkom i kobietom twierdzac,ze sobie niektore z Nas zechca dorobicNie siedzisz w Naszych kieszeniach by twierdzic,ze Nam sie dodatkowa kasa przyda-do tego zarabiana w ten sposob I nie znasz zycia skoro piszesz takie pierdoly bo my w odroznieniu od wiekszosci samotnych polskich facetow majacych zony w Polsce mamy tu w Norwegii swoich mezow,partnerow i nie potrzebujemy sexu na boku a tym bardziej za pieniadzePozdrawiam mamuski z dzialu MAMY W NORWEGII
A to cos dla Ciebie chlopie

akurat znam to życie
i to w kilku już krajach
nie tak znów dawno byłem zmuszony sobie przerwać na chwilę pewne czynności
bo Matka Polka w Norwegii musiała porozmawiać z mężem przez telefon
który jego mać nie miał kiedy dzwonić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(marcinnorway)
Wiking
Czytanie ze zrozumieniem tekstu jest bardzo wazne jak sie chce pisac na forum NANA76. Nie napisal ze wszystkie kobiety tylko 2-3 na 10! A ty nie wypowiadaj sie za wszystkie kobiety bo z kad ty mozesz wiedziec co robia wszystkie polki w Norwegii??? Jak jedna osoba moze wypowiadac sie ze wie wszystko o wszystkich jacy sa i co robia a czego nie robia, co lubia a czego nie lubia?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok