Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spoznieni3 byc moze i masz racje ale za czesto sie Nas tykaja bez powodu a to mnie denerwuje Wycieraja sobie Nami geby a gdzie szacunek do kobiet? Denerwuja mnie ich chamskie i nie na miejscu insynuacje dotyczace Nas Po kiego grzyba sie czepiaja?Malo im innych tematow?Mam im pozwolic na ublizanie Nam?NEVER!!!!Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
NANA spokojnie naprawdę szkoda nerwów...
żadnej nie zna a jak zna to niech będzie wstyd tej co z nim spała.

Poczytaj sobie Jasty inne wpisy to zobaczysz że to u niego całkiem normalne...

olej to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
I z tego powodu mam im pozwolic na ublizanie i brak szacunku wobec Nas kobiet? Nie bylabym soba bo szacunek do kobiety mezczyzna powinien miec wpojony od malego a tu widze powazne bledy lub wrecz braki wychowawcze Jak im na to pozwolimy to cale zycie beda Nami wycierali swoje geby na forach
Dobranoc mamuska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
a co do tego że się czepiają to kochana każdy z nich ma siostrę żonę albo dziewczynę i ten co wie jakie są kobiety tu- że lubią plotki a jak już mają dziecko to cały świat kręci się w koło malucha pampersów smoczków butelek itd przynajmniej na początku to całkiem normalne taki nasz instynkt macierzyński... a że chcemy sobie jak najlepiej poradzić z dzieckiem to rozmawiamy i sobie doradzamy.

Tak samo mężczyźni mają dzieci i wydaje mi się że ci co przeszli przez pieluchy się nie czepiają bo wiedzą jak to wygląda a nikt wszystkich rozumów nie pozjadał.

Oni rozmawiają o samochodach pracach remontowych i rybach (i bóg wie czym jeszcze) miedzy sobą a my matki o rodzajach pieluch kolkach i pierwszych ząbkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
spóźnieni3 napisał:...Gabriel co do stwierdzenia "jak suka nie da to pies nie weźmie" nie ładnie trochę nie lubę takich wulgarnych porównań kobiety...
Znaczy , że mężczyznę można porównywać do samca i psa ...!!!.. jednak kobiety to broń Boże ... ? . A przecież Kobieta to też Stworzenie Boże i powinna ..............
---
Ponadto Ja Świadomie tak właśnie napisałem ..."Ja jestem tylko Samcem i jak Suka nie da , to Ja nie wezmę ...! "
---
Ponieważ w tym przykładzie , to dana kobieta zachowuje się właśnie jak suka , która jak ma cieczkę /chcicę ...to nadstawia komukolwiek ...ważne tylko by zaliczyć ... i nie jest to żaden Wulgaryzm .
Takie jest to te Nasze seksualne życie niestety ...
Organizm , nie kieruje się rozumem , a jedynie naturą i trzeba naprawdę mieć dużo zaparcia wewnętrznego , by w sytuacjach wzmożonego Libido , zachować się godnie i czekać na tego jednego Partnera ...a nie szastać Łonem ...na prawo i lewo ...
---
Wdałem się w polemikę , z kobietami o kobiecych zachciewajkach .
ECH
---

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No wlasnie maja swoj swiat i swoje zabawki,ktorych my tu na forach nie kwestionujemy ani sie ich nie czepiamy i nie ublizamy im- stad moja reakcjaDobranoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wdałem się w polemikę , z kobietami o kobiecych zachciewajkach .
ECH

Trzeba sie bylo wpierw zastanowic zanim sie wciales I to nie czas i miejsce na dyskusje o kobiecym libido-o ktorym dosc czesto nie macie zielonego pojecia
Dobranoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
NANA ważne jest to że twój ma szacunek do ciebie a ten co cię nie zna nie może ci ubliżyć tak samo jak i mi i całej reszcie...ja czytając ten komentarz puściłam go bokiem bo wiem że mnie to nie dotyczy a poza tym który mądry facet szuka kochanki wśród mamusiek oni to by chcieli takie 20stki bez zobowiązań

swoją drogą żaden post w temacie MŁODE MAMY nie został dodany w celach poszukiwań więc widocznie wszyscy puścili to bokiem.

Nie ma co się kłócić o głupoty a założyciel tematy skoro ma taką potrzebę to szuka.

NANA nie stresuj się i ucałuj swojego Gabrysia na dobranoc i męża
pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziekuje i ucaluje hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jeszcze raz napiszę DOBITNIE ...
---
Swoim nieracjonalnym atakiem w tym temacie oraz wpisami jakie zamieściłaś plasujesz się w grupie dużego ryzyka .
Ponadto Ja wcale nie napisałem , że zaliczyłem Kobietę spoza Tego Forum .
---
Czyżby na Mamuśkowym Forum było tylko 10 Matek i dlatego uważasz , że trzy z Was się puszcza na prawo i lewo ...
---
IDŹ już faktycznie spać a klawiaturę wystaw za okno , niech się przewietrzy , bo coraz bardziej brniesz w ślepą uliczkę ...
A już ten ostatni potok jaki zamieściłaś , Jawnie wskazuje na twoją WINĘ w wiadomej "sprawie"
---
Ponieważ TYLKO OSOBA WINNA BĘDZIE zażarcie udowadniać SWOJĄ NIEWINNOŚĆ ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok