WITAM!

Zajmuje sie przedluzaniem i zageszczaniem rzes metodą 1:1.

Zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs wykonuję metodą jeden do jednego co oznacza, że doklejam pojedyncze rzęsy jedna po jednej do każdej Twojej rzęsy, dzięki czemu uzyskuje się efekt zagęszczenia i wydłużenia rzęs.

Do wykonania zabiegu stosuję jedynie markowe rzęsy oraz profesjonalne kleje do rzęs posiadające certyfikaty wysokiej jakości. Zabieg przedłużania rzęs jest bardzo starannym i czasochłonnym zabiegiem, często trwającym nawet do 3 godzin. Jednakże efekt przedłużonych rzęs jest zniewalający.

Przedłużone rzęsy utrzymują się od dwoch do czterech tygodni tyle samo ile trwa cykl życiowy naturalnej rzęsy. Zagęszczone i przedłużone rzęsy wyglądają identycznie jak naturalne rzęsy, budowa ich odpowiada budowie naturalnej rzęsie, dlatego są nie do odróżnienia przez nie doświadczonego obserwatora.

Ilość przyklejonych rzęs zależy od stanu rzęs Klientek, nie doklejam jednej rzęsy do kilku jak ma to dosc czesto miejsce. Długość i grubość rzęs:
Klientki mają do wyboru rzęsy od 8 mm do 14 mm, grubość od 0,15 do 0,30 oraz cztery różne rodzaje podkręcenia rzęs. Posiadam rzesy jedwabne, syntetyczne oraz z naturalnego wlosia norki

CENA: 700 kr nowy set niezaleznie od dlugosci i gestosci rzes
Uzupelnianie do 2 tyg. 350 kr (powyzej 2 tyg cena w zaleznosci od ubytkow)

Zabieg wykonuje u siebie w domu lub moge dojechac do klientki na terenie Drammen i okolic.

Rzesy Norki: D grubosc: 0,30mm dlugosc: 10mm 12 mm

Rzesy Norki: C grubosc: 0,15mm dlugosc: 8mm, 10mm, 12mm

Rzesy Norki: C dlugosc: 10mm/14mm grubosc: 0,15 mm

Rzesy Syntetyczne: J dlugosc: 11mm/12mm grubosc: 0,20 mm/0,25mm

Telefon kontaktowy: 468 99 020 - Nicol
!ZAPRASZAM!

Zdjecia umieszczone na Mojej stronie sa Mojego autorstwa i zastrzegam sobie prawo do ich kopiowania oraz rozpowszechniania bez Mojej zgody.