Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

praca - Norwegia

Czytali temat:
(8126 niezalogowanych)
4 Posty
Wiking
hej poszukuje pracy w Arendal lub okolice,sprzatanie domkow lub w hotelach jako pokojowka.
Jezeli jest ktos,kto slyszal o jakiejkolwiek pracy,bylabym bardzo wdzieczna za udzielenie mi iformacji.
Natomiast mam partnera,ktory szuka pracy (jakiejkolwiek) jest spawaczem z certyfikatami i certyfik. na wozki widlowe.Oboje znamy jez.angielski -prosilabym -jezeli ktos zna jakies fabryki,lub miejsca gdzie mozna aktualnie zlozyc podanie? Dziekujemy i pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Lilanna napisał:
Natomiast mam partnera,ktory szuka pracy (jakiejkolwiek) jest spawaczem z certyfikatami i certyfik. na wozki widlowe
Moze dlatego nie moze znalesc pracy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Yatsek napisał:
Lilanna napisał:
Natomiast mam partnera,ktory szuka pracy (jakiejkolwiek) jest spawaczem z certyfikatami i certyfik. na wozki widlowe
Moze dlatego nie moze znalesc pracy.....

tu jest pies pogrzebany może.

Jak twój partner nie pracował jako spawacza przez ostanie 6 miesięcy( tzn ma to wpisane na certyfikacie) , czy też zdobył upr. wcześniej to ma uprawnienia nieważne!

albo ma te uprawnienia gówniane po prostu.....

jak myślisz jak ktoś szuka pracy jako kierowca to mówi że ma prawo jazdy bez podawania kategorii???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
hej!chcialam zaznaczyc ze moj facet ma wazne certyfikaty! i nie sa one gowniane ,jak napisales nawet jezeli waznosc wedlug ciebie -to 6 miesiecy -on ma je wazne!..i pracowal w ostatnich 6-sciu miesiacach
Aco do kategori na jaka ma -jako spawacz,ja nie napisalam szczegulow,bo prosilam tylko czy ktos wie o jakis miejscach pracy (gdzie moznaby bylo zlozyc podanie). Tak dla sprostowania kolego pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
Jak juz to jakis czas temu zauwazylam, widze ze odpowiadajacy utrzymuja rownowage w swych dennych odpowiedziach niczym Stoch na wyjsciu z progu

@Lilanna gdybym tylko mogla ci w jakikolwiek sposob pomoc zapewne uczynilabym to jednakze moge ci tylko polecic poszukiwania pracy dla partnera w Adecco. Sama pewnie bedziesz miala ciezko ze znalezieniem pracy ale nie ma co zalamywac rak Najpierw niech partner gdzies sie przyhaczy a i dla ciebie pewnie z czasem sie cos znajdzie choc coraz trudniej o prace w Norwegii.

Zapewne sa na forum osoby, ktore doradzilyby wiecej i lepiej ode mnie ale jest tez wysoce prawdopodobne, ze wpadna tu kolejne stare wygi forumowe, dla ktorych najlepsza zabawa jest dokopanie lezacemu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
ewaem napisał:
[quote]Jak juz to jakis czas temu zauwazylam, widze ze odpowiadajacy utrzymuja rownowage w swych dennych odpowiedziach niczym Stoch na wyjsciu z progu

ALE MI TO DENNE POROWNANIE STOCH NA WYJSCIU Z PROGU????????ty chyba jestes bladynka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Niestety ale Obie nie macie racji akurat w tej kwestii .
---
I tu akurat , przyznaję rację temu zakutemu Joseph-owi ...
---
Ponieważ spawaczy jako takich , jest kilka rodzajów i nie w każdej firmie przyjmują jak leci .
---
Zawsze szanujący się spawacz , podaje swoje uprawnienia i aktualne certyfikaty ...!!!
Inaczej się nie da .

---
JA też jestem spawaczem jednak GAZOWYM i jak Ja mogę pisać iż szukam firmy gdzie przyjmują spawaczy , nie podając tego szczegółu ...!?
---
A może być praca tylko dla spawacza na mig i tylko na aluminium .A twój chłopak spawa tylko zwykłą elektrodą i niczym więcej ...
---
Przy okazji Josepino jest też spawaczem ...
dlatego właśnie zadał sobie humorystyczny trud by naprowadzić trochę twój pomyślunek na właściwe tory ...
Jak widać to jego wysiłki poszły jednak na marne ...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
A CO WY SOBIE MYSLICIE ZE KLIKNIECIE NA FORUM NIE RUSZAJAC SMIERDZACEJ DUPY Z DOMU I CO MY WSZYSCY ZAPROSIMY WAS DO SIEBIE NA DOBRA CIEPLA WODECZKE I NA ZAJUTRZ ZAPROWADZIMY WAS ZA RACZKE DO PRACODAWCY?????????? WIELU Z NAS Z A TO ZE KIEDYS POMOGLISMY JAKIMS PALMUSOM MIALO PROBLEMY W PRACY I W ZYCIU PRYWATNYM,TO O CO WAM JESZCZE CHODZI

zalatw prace

pozycz na mieszkanie

utrzymaj do pierwszej pensji

pokaz miasto

pokaz wies

a na koniec

slyszysz COS TY MI KURWA POMOGL wypierdalaj.........

to dlatego malo kto chce pomagac

A jak kulerzanka jest taka pomocna to niech pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Dzieki Ewa za wsparcie a WY panowie albo nie czytacie dokladnie wiadomosci albo naprawde nie rozumiecie co czytacie!!!! Nikt tu nie prosi o "zaprowadzenie za raczke" do pracodawcy !!!Jeszcze raz pisze ze NAPISALAM czy znacie miejsca gdzie MOZNA zlozyc cokolwiek!!!!i on nie spawa tylko zwykla Elektroda (MIG ,alumuminium ....) skad wy to sobie wymyslacie-ja nie napisalam jakie ma certyfikaty
To po co rejestrujecie sie na forum -zeby tylko o wodce pogadac??? marne hehe!!!Widze ,ze jak komus skrzydelka podrosna to juz sie nie pamieta poczatkow!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lilanna napisał:
Dzieki Ewa za wsparcie a WY panowie albo nie czytacie dokladnie wiadomosci albo naprawde nie rozumiecie co czytacie!!!! Nikt tu nie prosi o "zaprowadzenie za raczke" do pracodawcy !!!
Jeszcze raz pisze ze NAPISALAM czy znacie miejsca gdzie MOZNA zlozyc cokolwiek!!!!i on nie spawa tylko zwykla Elektroda (MIG ,alumuminium ....) skad wy to sobie wymyslacie-ja nie napisalam jakie ma certyfikaty
To po co rejestrujecie sie na forum -zeby tylko o wodce pogadac??? marne hehe!!!Widze ,ze jak komus skrzydelka podrosna to juz sie nie pamieta poczatkow!!!
ODSTAW to co bierzesz i CZYTAJ ze zrozumieniem CO SIĘ PISZE ...
---
DURNOTO ... tłumaczę jak Krowie na Rowie a ty dalej swoje ...!!! .
mało tego dałem przykład a ty blądi , tylko o dupie Maryny ... .
---
Możesz w swoim barłogu złożyć swoje zwłoki ... / to jest cokolwiek / .
Nic spadam
BĘC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok