Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(8125 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w www.nav.no moza zlozyc cokolwiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
milo ze "podziekowalas"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Wiesz co dziewczyno , faceci mają racje jesteście we dwójkę i wystarczy poszukać na necie np.
gulesider.no i znalesc firme która Was interesuje. Twój puierwszy post będzie o prace, drugi o mieszkanie , a następny o zasponsoruj mi busa bo tak naprawdę jestem w Pl. Szlak mnie trafia jak czytam o takich sorry niedojebkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
monia37 napisał:Wiesz co dziewczyno , faceci mają racje jesteście we dwójkę i wystarczy poszukać na necie np.
gulesider.no i znalesc firme która Was interesuje.
...Twój pierwszy post będzie o prace, drugi o mieszkanie , a następny o zasponsoruj mi busa bo tak naprawdę jestem w Pl. Szlak mnie trafia jak czytam o takich sorry niedojebkach.

A jaki był twój pierwszy Post , na Forach zagranicznych !? a zwłaszcza zanim wyjechałaś do Norge ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lilanna napisał:
hej!chcialam zaznaczyc ze moj facet ma wazne certyfikaty! i nie sa one gowniane ,jak napisales nawet jezeli waznosc wedlug ciebie -to 6 miesiecy -on ma je wazne!..i pracowal w ostatnich 6-sciu miesiacach
Aco do kategori na jaka ma -jako spawacz,ja nie napisalam szczegulow,bo prosilam tylko czy ktos wie o jakis miejscach pracy (gdzie moznaby bylo zlozyc podanie). Tak dla sprostowania kolego pozdrawiam

Ważne, znaczy się podstemplowane.....i to nie jest według mnie tylko tak mam być, ale jak ktoś się z tym nie zgadza to jego wola, może....

O metodach wypadałoby wspomnieć bo to tak jak z prawem jazdy kat.B a pracą dla kierowcy autobusu...

o i tu pierwsza firma gdzie pewnie nie ma startu:

www.thomic.no/

i inne

Panterra AS

37 02 52 36
Frolandsveien 6,
4847 Arendal

NLI Nyland AS
Telefon:400 06 939
Besøksadresse: Pusnes,
4818 Færvik

Songe Mek. Verksted
Telefon:37 01 52 75
Besøksadresse: Bedriftsveien 11,
4841 Arendal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Liliano Weroniko
sama widzisz teraz jak nieprzyjazna ludność wyjechała do Królestwa
nie licz na jakąkolwiek pomoc
niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
monia37 napisał:
Wiesz co dziewczyno , faceci mają racje jesteście we dwójkę i wystarczy poszukać na necie np.
gulesider.no i znalesc firme która Was interesuje. Twój puierwszy post będzie o prace, drugi o mieszkanie , a następny o zasponsoruj mi busa bo tak naprawdę jestem w Pl. Szlakmnie trafia jak czytam o takich sorry niedojebkach.

Jak cie moze trafiac szlak, predziej ty natrafisz na jakis szlak np. turystyczny.

Przez "gy" sie pisze, szlag.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:Jak cie moze trafiac szlak, predziej ty natrafisz na jakis szlak np. turystyczny.

Ty się narażasz ...
OJ i to bardzo ...

Mnie przerażasz ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:Jak cie moze trafiac szlak, predziej ty natrafisz na jakis szlak np. turystyczny.

Ty się narażasz ...
OJ i to bardzo ...

Mnie przerażasz ...!!!

Bo to mnie poraza. Tak samo jak i inne przyklady: dluzszy okres czasu, w kazdym badz razie. Takich pleonazmow jest cala masa. Wszystko to wynika z ignoracji... A nasz jezyk taki piekny jest.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok