Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(8123 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Karol.Ky napisał:
[quote]Asgota napisał:

Karol.Ky napisał:
Mianowicie zapominasz (albo piszesz tak bo jest wygodniej) o polskich znakach diakrytycznych. To tez błąd przeciez za ktory odejmowane są punkty na klasowkach.

Znakow diakrytyczych nie mam z powodu mojego lenistwa, bo zainstalowalem norweskie oprogramowanie na moim komputerze, bez mozliwosci uzywania jezyka polskiego

Powodzenia z PL znaczkami, jesli masz norweska klawiature i norweskiego windowsa (z granym vistalizatorem) ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
Chochlik napisał:
[quote]ewaem napisał:
Jak juz to jakis czas temu zauwazylam, widze ze odpowiadajacy utrzymuja rownowage w swych dennych odpowiedziach niczym Stoch na wyjsciu z progu

ALE MI TO DENNE POROWNANIE STOCH NA WYJSCIU Z PROGU????????ty chyba jestes bladynka

Denne porownanie ? Uwazasz zatem, ze Stoch na progu nie utrzymuje bezblednie rownowagii ? A moze nie potrafiles przeczytac zdania ze zrozumieniem ?

Gabriel napisał:
Niestety ale Obie nie macie racji akurat w tej kwestii .
---
I tu akurat , przyznaję rację temu zakutemu Joseph-owi ...
---
Ponieważ spawaczy jako takich , jest kilka rodzajów i nie w każdej firmie przyjmują jak leci .
---
Zawsze szanujący się spawacz , podaje swoje uprawnienia i aktualne certyfikaty ...!!!
Inaczej się nie da .

---
JA też jestem spawaczem jednak GAZOWYM i jak Ja mogę pisać iż szukam firmy gdzie przyjmują spawaczy , nie podając tego szczegółu ...!?
---
A może być praca tylko dla spawacza na mig i tylko na aluminium .A twój chłopak spawa tylko zwykłą elektrodą i niczym więcej ...
---
Przy okazji Josepino jest też spawaczem ...
dlatego właśnie zadał sobie humorystyczny trud by naprowadzić trochę twój pomyślunek na właściwe tory ...
Jak widać to jego wysiłki poszły jednak na marne ...!!!

Niestety ale nie zgadzam sie z Twoja wypowiedzia w calej jej rozciaglosci !

Zalozycielka watku napisala tak ot po prostu i zwyczajnie proszac o porade. Jesli ktos nie potrafi czegokolwiek madrego odpisac doradzajac tym samym, to lepiej niech milczy lub siedzi w watku zalozonym przez tych najwiekszych pieniaczy tego forum. Tam mozna sie wykazac swoja elokwencja i oczytaniem umawiajac sie jednoczesnie na dobra bo polska wodke

Nie rozumiem tylko faktu, ze moderatorzy pozwalaja na taki chlam i chamstwo psujac jednoczesnie samym sobie opinie. Bo wizytowka tego forum jest wlasnie jej tresc a ta pozostawia wiele do zyczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok