Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25462 niezalogowanych)
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Odnosnie terminu 23 luty, to lekarz powiedzial, ze jezeli do tego czasu dziecko sie nie urodzi to to jest termin zeby mnie i dziecko skontrolowac i beda podejmowane decyzje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
czekajac na malucha część z Nas ma pewnie dużo wolnego czasu.podsyłam Wam fajną stronke z filmami,również tymi nowymi.jeśli i Wy macie coś fajnego to ja bardzo proszę.
www.kino.pecetowiec.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
no halo a co tu u nas tak sie cichutko zrobiło czyżbyście sie zdecydowały na ROZWIĄZANIE??? jesli tak to super czekay na wieści.wiecia nam tzn tym co musza jeszcze troszke poczekać na dzidziusia kazda dobra wiadomość poprawia humor i umila nam nasze oczekiwanieczekamy na jakieś wieści.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Ja caly czas czekam na rozwiazanie, jeden termin minol w walentynki, nastepny mam na ta sobote co bedzie, jak nie to w poniedzialek czeka mnie kontrola i jak cos to wywolanie, lepiej zeby zadzialo wywolanie bo nie chce cesarki, ale jak juz nie bedzie wyjscia to trudno trzeba bedzie ciac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
MONIKA K
(mooona77)
Nowicjusz
hejka nie bój sie cięcia ja przy pierwszym miałam i czułam sie o wele lepiej niz po porodzie naturalnym który zresztą tu sie odbył miła obsługa i wszystko ok. ale jakos dłużej dochodziłam do siebie no i tu niestety nie nacinają ..pozdrowienia i szybkiego rozwiązania )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
też słyszałam ze cesarka to nic strasznego ale cóż dwóch synów urodziłam naturalnie i jakoś sobie nie wyobrażam cięcia.a jeśli chodzi o rekonwalescencje to ja własne nogi wstałam po godzinie od porodu i mogłam od razu utulić maluchy a po cesarce dziewczyny lezały i nie mogły wstawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
MONIKA K
(mooona77)
Nowicjusz
...MOŻE URODZISZ NATURALNIE NIE WIEM CZY WIESZ ALE TU NIE NACINAJĄ JA PEKŁAM W 2 MIEJSCACH ALE JESLI TO 3 PORÓD POWINNO BYC OK ŻYCZE DUŻO SIŁY I SZYBKIEGO POWROTU DO FORMU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
cześć wszystkim.ja pierwszy poród miałam cesarke i nie pozwolili mi leżec.10 godzin po cesarce przyszły położne i kazały mi wstać i iść do ubikacji-nie było zmiłuj(to było w Polsce),teraz jestem w ciązy i poród będę miała w Norwegii i bardzo się boję bo poprzedniej ciązy i porodu niezbyt miło wspominam.

mam cicha nadzieje ze teraz bedzie lepiej.termin 10 lipiec2009
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
no to sie postresujemy razem ja mam na 14 lipca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Witam Wszystkie mamy i przyszle mamy

Ja mam termin 17. czerwiec Taki niesamowity prezent na wlasne urodziny Za dwa tygodnie mam pierwsza wizyte u poloznej. U lekarza ogolnego bylam juz ale chce mnie widziec dopiero w 32 tc zrobil badanie krwi i tyle mnie widzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok