Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3159 niezalogowanych)
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Królu Marcinie parafrazą nazwa być można temat opisywany, lecz sensu w nim zabrakło i konsekwencji od wersu początkowego do końca samego, bo czy ktoś pamięta jakimi słowy temat ten się zaczął a jakim zakończy, nikt odgadnąć nie może, więc i winda w toku wydarzeń, co do na 11 piętro zabrać by mogła, jedynie poziomu drugiego dosięgła,a i to niewiadomą zostaje bo co dla jednym piętrem drugim się wydaje dla innych prawie chmur dosięga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Proponuję zejść na ziemię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
przyznam racje, temat sie rozplynal...
w kazdym razie, ja po obiedzie... resztki sliwowicy trza rozlac, bo nowa juz jedzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
zeszłam już dawno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
ojczyzna- polszczyzna ! i tak w tym temacie przeszlismy z mowy obcej nauk na pietra niejakiej hilton ktora wszyscy znacie. czy zalowac,wymowek szukac aby innym dokuczac z tego oto powodu??? mym zamyslem bylo wesolosci nieco, na tym gremium licznym. dotknawszy renat trzydziesci i piec pisze te slowa- przepraszac zamierzam ale czy niewasta ta humor swoj poprawi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
ależ, humor mój odpowiedni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
wiesław K
(miklas)
Wiking
nic tylko pozazdrościć królowi napoju "królów"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
hmmm, do tej butelczyny to raczej bedzie ciezko, zwazywszy ze gosc mnie niespodziewany i strudzony najechal...
ale coz zrobic tubylca trza ugoscic.. tym bardziej ze swoj to czlek i prawy..
kiedys po ktoryms z kolei drinku z zubrowki zapytalem go jak z historia stoi, na co po krotkim namysle odparl... wiem do czego pijesz, byl Polski krol co nami kiedys rzadzil...Svenske faen - dodal, zaskoczyl mnie tym troche, bo nie o to mi chodzilo... ale od tamtej pory mamy o czym pogadac... przy sliwowicy oczywiscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok