Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(3201 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
krolu skoro sasiadka obiadek tobie robi to i tak potem usta macie zajete jedzeniem wiec o konwersacji niie ma mowy. hmmmmmmm a co po obiedzie??? a ladna sasiadka?hihihihi moze tez nie musisz za wiele mowic??? a co do kradziezy wartosci intelektualnych STANOWCZO NIE POPIERAM ale tez stanowczo nie popieram zerowania na ludziach!!! pylyty z muza kosztuja krocie artysta dostaje z tego grosze(no zlotowke) reszte zabieraja hieny! osobiscie uczylem sie i ucze nadal z NY I NORGE bo ktorz moze lepiej znac jezyk jak nie TUBYLCY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ja mam zawsze balkon otwarty i zaden sasiad nie chce sie wprosic i czekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hilton ale dodaj ze mieszkasz na 11 pietrze i czekasz na batmana!!! hhihihihihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kurcze, mieszkam na drugim ( po polsku na pierwszym) i da sie wejsc po murku obok Moge nawet podac ulice hahahahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
mialem to samo napisac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Królu Marcinie a ja mam dziwne wrażenie, że celem przewodnim postów twoich , wzbudzenie sensacji jest niechybnie i spowodowanie, by pióra w kałamarzu zamoczyli goście miejsca tego przybytku, i przyznać Ci berło trzeba bo od zakupu kursu ESKK do 11 piętra bez windy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton koniecznie podaj ulice na forum.hahaha
Tylko wtedy zacznij juz zamykac ten balkon

Jakby mi tak ktos wyniósł ten stolik z gis bort i moje diwidi oraz zestaw odcinków "Alternatywy 4" hahahahahahahahahah. Ło matko co by to bylo, ino same straty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
..staram sie choc dorownac niektorym uzytkownikom (ze ich z nicka nie wymienie...) jednakze odnosze wrazenie ze ich kunszt jest dla mnie niedoscigniony, ale... pozyjemy, zobaczymy..

pozatym dobrze by bylo zeby jak ktos tu zajrzy to i zostawil cos wiecej po swej obecnosci...niechaj wiec pisza, a ja chetnie oliwy doleje.

oswiec ze mnie wacpanna o coz tobie z ta winda chodzi... bo nijak pojac nie umiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok