Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Sylwia Kosinska Panda xoxo Adam Mar Magdalena Kleczkowska (6109 niezalogowanych)
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
kasiaaa24 napisał:
Nie rozumiem w takim razie po co sie tu udzielacie skoro nie jestescie zainteresowane moja usluga??

moze dlatego , że to jest forum i każdy może się wypowiedzieć , jeżeli ma ochotę

poza tym Twój wątek jest ciągle na górze , więc to reklama dla Twojej firmy , nie wiem czy dobra reklama po Twojej wypowiedzi , którą już cytowałam wcześniej , ale podobno nieważne jak mówią , ważne żeby mówili
lepiej sobie nie strzelać gola do własnej bramki , kończę się już mundrować tutaj , nie mój portfel = nie mój problem
trzymaj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
JA POZNALAM KASIE OSOBISCIE I NIE WIEM DLACZEGO TAK NA NIA WSIADACIE TO SYMPATYCZNA I MILA OSOBA,JEST SKROMNA I NORMALNA ,NIE JAKAS WYMALOWANA LALA KTORA SIE WYWYZSZA,
JA JESTEM W CIAZY W PRZYSZLYM TYGODNIU WLASNIE KASIA ZROBI MI WLOSY ,
NIE REKLAMUJE JEJ ,A TO ZE ZALOZYLA WATEK TO JEST OK ,BO POWINNY ZAJRZEC TU GLOWNIE OSOBY ,KTORE MAJA JAKIES PYTANIA DOTYCZACE PRZEDLUZANIA WLOSOW,JAK ONA MA SMSEM ODPISYWAC NA KAZDE BLACHE PYTANIE TO CZEMU NIE MA UDZIELIC ODP NA FORUM I KAZDA ZAINTERESOWANA OSOBA SOBIE POCZYTA ,MI BY TO ODPOWIADALO,BO SAMA MECZYLAM JA PYTANIAMI PRZEZ SMSKI,NIEKTORE OSOBY NIE MAJA O TYM POJECIA I MOZE CHCIALYBY SIE CZEGOS NA TEN TEMAT DOWIEDZIEC,TAK JAK W KAZDEJ INNEJ SPRAWIE NP GDZIE KUPIC POLSKIE PIWO!!!!!!
A TO CZY KTOS ROBI SOBIE SZTUCZNE WLOSY ,CZY LUBI MOCNY MAKIJAZ ,TIPSY ITD TO KAZDEGO INDYWIDUALNA SPRAWA ,JA ROBIE SOBIE WLOSY ,ZEBY SIE LEPIEJ POCZUC ,STAC MNIE NA TAKI WYBRYK NATURY TO CZEMU NIE MAM SPROBOWAC ,
A WY JAK ZWYKLE MUSICIE KAZDEGO ZGNOIC ,
WYLUZUJCIE Z NUDOW WAM ODBIJA I SIE CZEPIACIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Poruszanie jakiegokolwiek tematu na forum zawsze będzie prowokowało do dyskusji. Wiele osób już zauważyło, że nie jest to dział ogłoszeń, dla mnie to nie ma znaczenia, ale trzeba się spodziewać, a wręcz zakłada się, że pisząc coś na FORUM dostanie się odpowiedź. Nie uważam, że moja była złośliwa. Takie ogłoszenia, o włosach, paznokciach pojawiały się już nie raz, a napisałam odpowiedź na nie tylko tu sprowokowana chyba tym, że ktoś mnie uprzedził i napisał o niszczeniu włosów. Przeczytałam reklamę, komentarz i nasunęło mi się po raz kolejny pytanie: Po co? Nie odrzucam możliwości doklejenia włosów przez osobę, która je utraciła, nie mówimy tu przecież o przypadkach wyjątkowych. Po prostu czytając po raz kolejny podobne ogłoszenie nasunęło mi się, że Polki naprawdę bardzo zesztuczniały w ostatnich czasach. Zupełnie niepotrzebnie. Wiele tych dziewcząt odrzuca zdrowy styl życia, je byle co, pali, pije, zero sportu za to tona makijażu, która ma przykryć prawdę. Celem tego co pisałam było zwrócenie uwagi, że można łatwiej, zdrowiej, taniej i przyjemniej niekoniecznie coś sobie doklejając. Popatrzcie na Norweżki, te właściwe przykłady, kobiety po czterdziestce, pięćdziesiątce, uprawiające sport, szczupłe, piękne naturalne niezależnie od wieku. Przykłady można by mnożyć, te dobre i złe w każdym z Narodów. Nie o to chodzi, raczej o to, by zmienić kierunek i zainwestować w coś trwalszego, co będzie procentowało również za 30 lat. To mniej więcej miałam na myśli Jestem nastawiona pokojowo do Świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
gama, co do Norwezek masz czesciowa tylko racje.
wedlug mnie niektore przesadzaja z solarium i wlasnie w wieku czterdziestu i mniej maja zmarszczki I TO WSZEDZIE
ze mozna szparagi sadzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mysle, ze z tymi roznicami pomiedzy pl. a no. to trudno uogolniac - zapytalam meza - jest ze mna w Pl. co roku no i chcialam miec meski poglad na sprawe . Maz powiedzial , ze jego zdaniem pl. wygladaja na bardziej zadbane - jezeli chodzi o ubior ( bardziej odswietny - jak to okreslil ) a co do tipsow i makijazu to jest bardziej widoczny - tak to delikatnie okreslil

Co do kwestji solarium to tez jest przywara indiwidualna - ja nie znam zadnej no. ani zadnej pl. ( w Pl.) ktora ma tzw. tanoreksje - uzaleznienie od solarium .

Wydaje mi sie , ze korzystanie z solarium - zwlaszcza w No. gdzie jest niedobor slonca jest to nawet wskazane oczywiscie z umiarem , ale to w sumie dotyczy wszystkiego - stroju, makijazu, opalania, jedzenia, picia i ....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
ricco napisał:

W Hollywod mowi sie o nim - makijaż przyszłości - I JEST RÓWNIE POPULARNY JAK FARBOWANIE WŁOSÓW.

kasiaaa24 napisał:
Wykonuje zabiegi na włosach naturalnych, najwyższej jakości – słowiańskich i europejskich sprowadzanych z USA.

Normalnie AMERYKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
nie wiedzialem ze jesteś pania ???!!! i to z wąsami !!!!!! a fuj !!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
ricco napisał:
nie wiedzialem ze jesteś pania ???!!! i to z wąsami !!!!!! a fuj !!!!!

Dla Grzesia - depilacje prosze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Co by tu nie mówił to i tak nie przestaniecie tego robić kobitki I robicie to na ogół z próżności,oraz wielu innych powodów.A najważniejszym z nich jest chęć przypodobania się nam Sęk w tym ,że to już sięga absurdu Zaczyna się to już w nastoletnim wieku naszych latorośli.I tutaj trzeba by było wziąść za dupy was,rodziców obecnych i przyszłych.Za to że do tego dopuszczacię Brzmi to może i staroświecko,i zalatuje zacofaniem,ale rozejżyjcie się tylko na około.To co teraz robią z sobą młodzi dla tej urody i żeby się poczuć dorosłym,woła o pomstę do nieba Wszystko dla szpanu i żeby być lepszym od drugiego,za wszelką cenę.Jedno na 100 robi to ze względów medycznych(w przybliżeniu oczywiście).Idziesz ulica i czujesz się jak w teatrze kukiełek.Która z kosmetyczek czy też fryzjerek potrafi doradzić najpierw,a potem dobrze to zrobić?Mało która I nie bierz tego do siebie za bardzo koleżanko,ale gdyby moja córka miała tak wyglądać jak to co widzę na ulicy,to pewnie bym posłał was wszystkich do diabła
Powodzenia , tetryk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kasiu, przykro mi to pisac, ale masz problemy ze zrozumieniem tego, co ktos napisal.
To ty pierwsza napisalas, ze na forach najbardziej krytykują te, co nie grzeszą urodą. Dlatego sie wypowiedzialm, z tym ze nie zrozumialas.
Zgadz sie, nie znam cię, a ty nie znasz mnie, wiec skąd mozesz wiedziec czy np. na prawde nie jestem chora i nie straciąłm włosów? Czy musisz siegać az po taki mocny argument( dot. choroby ) aby sie wytłumaczyc ze swojego zawodu??? Mam pytanie, jesli ktos nie ma włosów w ogole, to do czego je przyczepisz zeby przedłużyć, co???
Jeszcze raz powtorze, nie chodziło mi i nie chodzi o sam fakt czym sie zajmujesz i czy to jest dobre, złe, modne itp. Chodzi mi tylko i wyłącznie o tę niefortunna wypowiedż.

Do Monisi, ktora jest w ciązy - po cholere meczycie Kasię smsami??? Nie prościej zadzwonic?? Głupie masz wytłumaczenie powodu zamieszczenia jej reklamy tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok