Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jakich sportów ekstremalnych próbowaliście? - Norwegia

Czytali temat:
dzin dzin Angelika Mojak boj fra oszlo ja ja Karolina Zając HrabiaMoczywons Moczywons (1124 niezalogowanych)
190 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Pochwalcie się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
Mi się raz zdarzyło skoczyć jeszcze na studiach na juwenaliach ale muszę się przyznać, że za bardzo tego nie pamiętam bo byłem trochę pijana Może kiedyś się jeszcze na to zdecyduję.
Polecam jednak lot motolotnią. Obecnie można się na to zapisać w praktyczne każdym wiekszym mieście. Podobnie jak skoki spadochronowe.
Wrażenia są niesamowite. Jasne,że jest stres jak człowiek sie odrywa od ziemi ale potem przestaje o tym mysleć a jedynie ogląda krajobrazy, które są super. Warto jest spróbować przynajmniej raz w życiu. ibialoleka.pl/artykul/ekstremalna-dawka-adrenaliny/728903
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
HrabiaMoczywons Moczywons
(HrabiaMoczywons)
Wiking
35 lat temu w Polsce zabawki wymyślało się samemu. I tak z racji stromej asfaltowej górki w sąsiedztwie ktoś z desek i kółek po dziecięcym wózku zbudował pierwszy gokard. Wybuchł szał. Stare kółka były towarem deficytowym. Oczywiście musiałem mieć i ja. Przednia oś była z deski mocowanej centralną śrubą, co powodowało możliwość skrętu przy pomocy nóg. Ale do rzeczy. Prędkość potwierdzona licznikowo obok motocykla WSK - ponad 70km/h. (przypominam że maszyną z desek na kółkach od wózka dziecięcego)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok