Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Antykoncepcja Qlaira - Norwegia

Czytali temat:
23 Posty
Przemek P
(pimpammm)
Wiking
Witam, czy znajdzie się ktoś kto może załatwić lub odsprzedać tabletki antykoncepcyjne? Pobyt wakacyjny mojej żony u mnie się przedłużył i pilnie potrzebuje je załatwić a nie jest ona tu niestety nigdzie zarejestrowana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów

(morss.)
Stały Bywalec
napisał:
Witam, czy znajdzie się ktoś kto może załatwić lub odsprzedać tabletki antykoncepcyjne? Pobyt wakacyjny mojej żony u mnie się przedłużył i pilnie potrzebuje je załatwić a nie jest ona tu niestety nigdzie zarejestrowana.W norwegi te tabletki nie są na receptę.
Tu
Idziesz do apteki i kupujesz jakie chcesz i ile chcesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Przemek P
(pimpammm)
Wiking
No raczej napewno nie jest jak mówisz. Skoro z apteki odsyłają ją do lekarza pierwszego kontaktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
napisał:
Witam, czy znajdzie się ktoś kto może załatwić lub odsprzedać tabletki antykoncepcyjne? Pobyt wakacyjny mojej żony u mnie się przedłużył i pilnie potrzebuje je załatwić a nie jest ona tu niestety nigdzie zarejestrowana.
Nie trzeba miec lekarza rodzinnego, roznica, ze sie wiecej zaplaci. Dlaczego nie zadzwonisz do swojego lekarza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Renata Konopka
(Renata Konopka)
Wiking
Mam do odsprzedania tabletki antykoncepcyjne Vibinmini można dzwonić pod numer 92658994. Renata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok