Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

bilet ma autobus i pociąg - Norwegia

46 Postów
Tomasz Batóg
(donieq)
Nowicjusz
Czesc , czy da sie kupić bilet na pociąg i busa przez samo nsb , albo ruter ? Potrzebuje bilet miesięczny na autobus z Neskollen do Jessheim , a później z Jesshiem do lillestrom pociągiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Panda xoxo
(Ninorsk)
Wiking
Nie wiem czy rozumiem o co dokładnie Ci chodzi, ale wydaje mi się że musisz po prostu kupić bilet na strefy w których chcesz się przemieszczać. Czyli za 1800nok masz na wszystkie strefy (ponieważ jeśli kupujesz bilet powyżej dwóch stref to masz wszystkie gratis) Mając bilet możesz wszystkimi środkami transportu miejskiego się przemieszczać. Bilet możesz kupić w aplikacji ruterapp na telefonie lub w wyznaczonych sklepach + w maszynach na większych stacjach.
Tu masz więcej info, poszperaj sobie
ruter.no/en/buying-tickets/sales-outlets/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Tomasz Batóg
(donieq)
Nowicjusz
Dzięki za odpowiedź , chodziło mi właśnie o to czy przez jedna apke mogę kupić bilet na pociąg i busa jednocześnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Panda xoxo
(Ninorsk)
Wiking
tak, to jest dobre w komunikacji w Norwegii ze jeden bilet na wszystko nie ma za co, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok