Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

F eriepenger na zasiłku? - Norwegia

6 Postów
andre2
(andre2)
Wiking
Hej.Mam pytanie jestem na dagpenger od lutego 2015.Kiedy pieniądze za urlop wakacyjny-feriepenge będą wypłacane za tamten rok? Powinno byc w styczniu ale wiem ze wprowadzili pewne zmiany ,tylko nie wiem dokładnie jakie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Bogdan Tracz
(BogdanTracz1)
Stały Bywalec
W marcu 2015 wprowadzono zmiane przepisow. Nie ma juz feriepenger za okres pobytu na zasilku dla bezrobotnych (dagpenger). Rzekomo mozna pojechac na urlop, wysylajac normalnie meldekort i zaznaczajac, ze jest sie na urlopie. Za ten okres otrzymuje sie normalne swiadczenie-dagpenger. Pisze, rzekomo bo wiem to od konsultantki na infolinii Nav, natomiast zmiane przepisow znalazlem na stronie Nav. Nawet moj saksbehandler o tym nie wiedzial, co mnie specjalnie nie dziwi. W Nav polowa ludzi nie ma kompetencji do wykonywania swoich obowiazkow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
Natali B
(Natali666)
Początkujący
dokladnie, od tego roku nie wyplacaja juz feriepenger tym co na zasilku byli.. szkoda tylko ze nie poinformowali wczesniej... :/ jak czlowiek sie sam nie dopyta to nic Ci nie powiedza ani nie pomoga...ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok