Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nadal nie wiemy co panna robila 8 lat w Norwegii...Zapewne sie nie dowiemy, bo to, ze jej sytuacja jest tragiczna, to wina polaczkow w Norwegii, podlych Norwegow i .... bialych niedzwiedzi. Wiec o czym mialaby pisac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Nadal nie wiemy co panna robila 8 lat w Norwegii...Zapewne sie nie dowiemy, bo to, ze jej sytuacja jest tragiczna, to wina polaczkow w Norwegii, podlych Norwegow i .... bialych niedzwiedzi. Wiec o czym mialaby pisac ?

Za grosz empatii w Tobie płytka i fałszywa polonorko

Se pogdybam i generalizował będę, ale jak jestem w błędzie to proszę o sprostowanie.
8 lat w no i nie ma pobytu stałego=prawa do socjalu to mi przychodzi tylko na myśl: konkubina, której jedynym ambitnym zajęciem było malowanie paznokci w porywach robota na czarno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Cos na to wygląda... . A jak nieodpowiednie komentarze to juz sie Pani nie podobają... juz Polaczki wstrętne... płytka jestes ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
ananas1
(ananas1)
Wiking
jaki z ciebie tepy czlowiek edukacja, pewnie nie znasz takiego slowa, nie kazdy musi byc utrzymanka jak ty zlamasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
To trzeba bylo napisac co ta panna porabiała pusta pało....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
chyba ze 8 lat do tej samej klasy chodziła... to moze nie przystoi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Zwyczajnie ciekaw jestem... studiowala 8 lat ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
A może ktoś w dupe kopa zasadzil i teraz wielka krzywda sie stala...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Krystian85 napisał:
ananas1 napisał:
Witam, mieszkam w Norwegii juz kilka lat i nienawidze tego kraju. Ludzie sa plytcy i falszywi, mowa tu o norwegach jak i polakach ktorych ja znam. Chce wrocic do Polski ale boje sie ze sobie nie poradze, no i tutaj kieruje pytanie do was, jak myslicie, czy powrot do Polski i polskich warunkow musi okazac sie kleska? Czy ktos sie orientuje jak ciezko jest z praca? tutaj szukam pracy od 3 miesiecy codziennie, wczesniej szukalam dorywczo - nic, zero.
Chcialabym isc na studia w Polsce, ale sytuacja wyglada tak ze nie zdalam egzaminu z jezyka norweskiego, wszystko inne jest zdane. Tutaj nie kwalifikuje sie do studiow, ale czy ktos sie orientuje jak moja sytuacja wygladalaby w naszym kraju?
Macie ochote wrocic?

Dziekuje za odpowiedzi

-----------------------
Generalnie - po Twoim opisie - nie sadzę,zeby Twoj powrót do kraju był klęską. Te sukcesy w Norwegii,ktore opisałaś, bez najmniejszego problemu są do osiagniecia w Polsce. Choc problem w tym,ze ludzie tam tez sa na pewno plytcy i fałszywi : oczekuja np. zdawania egzaminow,umiejetnosco podejmowania decyzji,szanowania kraju, w ktorym sie jest i takich innych głupot.

Zacytuje raz jeszcze Krystiana, bo w mojej ocenie to była najtrafniejsza odpowiedz na tego posta...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
ananas1 napisał:
jaki z ciebie tepy czlowiek edukacja, pewnie nie znasz takiego slowa, nie kazdy musi byc utrzymanka jak ty zlamasie.

Skąd widziałaś że jestem utrzymankiem? Musisz mnie znać osobiście...

8 lat się edukowałaś i jakoś nie chwalisz się tytułem profesją w jakiej szukasz/szukałaś pracy.....hmmm tajne służby???

8 lat edukacji w NO i jakoś nie zdałaś egzaminu z norweskiego na studia w PL, no urwa to może być tylko Gabryś z nowym ko(n)tem....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok