Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
niech muzułmany ogłoszą miesiąc strajku- przez miesiąc przestaną brać zasiłki, gwałcić, bić, zabijać, wysadzać się w powietrze

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/swiat/news-gazeta-wybor...;utm_campaign=chrome

Uważam że .W POlsce strajki są niemożliwe ponieważ PO wykorzystując swoje zbrojne ramie POlicje inwigiluje wszystkie niezadowolone środowiska .

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/swiat/news-gazeta-wybor...;utm_campaign=chrome

widzisz janek to byl tylko cytat
a moje zdanie i moje poglady sa moja prywatna sprawa i nie ujawniam ich na forum
ale durne polonorki i tak beda twierdzic ze jestem antysemita pomimo ze to tylko jasta jako jedyny na tym forum oskarza Zydow o kradziez polskiego majatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
cysiek33 napisał:
a co będzie jak muzułmanie zastrajkują ? Nie będzie będzie przemytu i handlu narkotykami .

Czyzbys mial marzenia do spelnienia jako szef rywalizujacej grupy przemytniczej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
cysiek33 napisał:

a moje zdanie i moje poglady sa moja prywatna sprawa i nie ujawniam ich na forum
ale durne polonorki i tak beda twierdzic ze jestem antysemita pomimo ze to tylko jasta jako jedyny na tym forum oskarza Zydow o kradziez polskiego majatku

cycek, ty jestes powszechnie znany jako obronca praw czlowieka.
Twoja milosc do blizniego niezaleznie od wyznania, pochodzenia i orientacji jest znana - ale chyba tylko w bardzo waskim gronie wtajemniczonych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
masz PW DOR HAM a teraz mnie zbanujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
DorHan napisał:
cysiek33 napisał:
a co będzie jak muzułmanie zastrajkują ? Nie będzie będzie przemytu i handlu narkotykami .

Czyzbys mial marzenia do spelnienia jako szef rywalizujacej grupy przemytniczej?

zeby nie zginelo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
niech muzułmany ogłoszą miesiąc strajku- przez miesiąc przestaną brać zasiłki, gwałcić, bić, zabijać, wysadzać się w powietrze

Cysiu, co do brania zasilkow znam dziesiatki Polakow ktorzy biora, brali i brac beda. Znam takich ktorzy z zasilku zyja od paru lat. Znam takich ktorzy od 3 lat nie robia nic, tylko przechodza plynniue z jednego NAVowskiego kursu na drugi, gdyz isc do pracy sie nie oplaca. Od kiedy jestem w Norwegii zaden Muzulmanin (ani Muzulmanka) mnie, ani nikogo z moich znajomych nie zgwalcil, nie pobil, nie zabil ani nie wysadzil w powietrze. Jedyny akt terroru jaki mial podczas mojego pobytu w Norwegii byl dzielem gleboko wierzacego Chrzescijanina i wyznawce teorii wyzszosci rasy bialej, zreszta, rodowitego Norwega. Zadem Muzulmanin nigdy mnie nie okradl ani nie oszukal, Polacy zas przy kazdej nadarzajacej sie okazji.

Srodek twej wypowiedzi pomijam, jako ze dyskusje o polityce na tym forum uwazam za bezsensowne bicie piany

No wiec skoro twoje zdanie i poglady sa twoja sprawa i nie ujawniasz ich na forum, to czyje poglady namietnie publikujesz, po co je publikujesz, i jak takie zachowanie sie nazywa???

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Cysiu, co do brania zasilkow znam dziesiatki Polakow ktorzy biora, brali i brac beda. Znam takich ktorzy z zasilku zyja od paru lat. Znam takich ktorzy od 3 lat nie robia nic, tylko przechodza plynniue z jednego NAVowskiego kursu na drugi, gdyz isc do pracy sie nie oplaca.
nie wiem nie obracam sie w takim srodowisku

Od kiedy jestem w Norwegii zaden Muzulmanin (ani Muzulmanka) mnie, ani nikogo z moich znajomych nie zgwalcil, nie pobil, nie zabil ani nie wysadzil w powietrze. Jedyny akt terroru jaki mial podczas mojego pobytu w Norwegii byl dzielem gleboko wierzacego Chrzescijanina i wyznawce teorii wyzszosci rasy bialej, zreszta, rodowitego Norwega. Zadem Muzulmanin nigdy mnie nie okradl ani nie oszukal, Polacy zas przy kazdej nadarzajacej sie okazji.
nie zauwazyles ze art dotyczy Angli

No wiec skoro twoje zdanie i poglady sa twoja sprawa i nie ujawniasz ich na forum, to czyje poglady namietnie publikujesz, po co je publikujesz, i jak takie zachowanie sie nazywa???
nakrecaniem dyskusji? a moze chec poznania pogladow np polonorkow ?
a moze mam takie hobby ze chcem znac zdanie innych na rozne tematy i zagadnienia ?
albo jestem osobnikiem chlonnym nowych informacji i bez przeczytania codziennie gazet i wszystkich serwisow wiedne a moja koniecznosc zaspokojenie potrzeb wyzszego rzedu
jest niezaspokojona i pewnie dlatego szukam opini prostych ludzi na pewne aspekty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
Cysiu, co do brania zasilkow znam dziesiatki Polakow ktorzy biora, brali i brac beda. Znam takich ktorzy z zasilku zyja od paru lat. Znam takich ktorzy od 3 lat nie robia nic, tylko przechodza plynniue z jednego NAVowskiego kursu na drugi, gdyz isc do pracy sie nie oplaca.
nie wiem nie obracam sie w takim srodowisku
Nie jestes wiec pierwszy, przeciez zaden Niemiec tez nie wiedzial o istnieniu waffenSS i obozach koncentracyjnych. Celna riposta, trafiles w samo sedno.

Od kiedy jestem w Norwegii zaden Muzulmanin (ani Muzulmanka) mnie, ani nikogo z moich znajomych nie zgwalcil, nie pobil, nie zabil ani nie wysadzil w powietrze. Jedyny akt terroru jaki mial podczas mojego pobytu w Norwegii byl dzielem gleboko wierzacego Chrzescijanina i wyznawce teorii wyzszosci rasy bialej, zreszta, rodowitego Norwega. Zadem Muzulmanin nigdy mnie nie okradl ani nie oszukal, Polacy zas przy kazdej nadarzajacej sie okazji.
nie zauwazyles ze art dotyczy Angli
Nie zauwazyles, ze mieszkamy w Norwegii. Nie mieszkam w Anglii, nie mam zwyczaju wypowiedac sie o rzeczach o ktorych nie mam bladego pojecia. Czy mam rozumiec, ze jutro zaczniesz nawolywac do bojkotu pizzerni w Oslo, gdyz Mussolini popieral Hitlera?

nakrecaniem dyskusji? a moze chec poznania pogladow np polonorkow ?
a moze mam takie hobby ze chcem znac zdanie innych na rozne tematy i zagadnienia ?
albo jestem osobnikiem chlonnym nowych informacji i bez przeczytania codziennie gazet i wszystkich serwisow wiedne a moja koniecznosc zaspokojenie potrzeb wyzszego rzedu
jest niezaspokojona i pewnie dlatego szukam opini prostych ludzi na pewne aspekty

Zaspokajanie potrzeb wyzszego rzedu poprzez nalogowe publikowanie na forum opini z ktorymi i tak sie nie zgadzasz... O ile poprzednio wprawiles mnie w konsternacje, to teraz po prostu oslupialem...
To chyba ma jakas nazwe, jakis specjalny kod... ja sie na tym nie znam, ale KarolKy pewnie bedzie wiedzial.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
nienadazam za twoim tokiem myslenia
jedyne co mi przychodzi na mysl to jakis sarkazm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj