Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
ródka napisał:
W Polsce w rodzinach patologicznych ci pseudo rodzice tluka dzieciom do glowy, ze jesli pojda do rodziny chocby zastepczej to tak jakby zdradzily,wyrzekly sie swojej rodziny....wiec one ani smia myslec o tym.....to wyrachowanie z ich strony jest mega potezne bo jak zbliza sie termin rozprawy to lup cudowny rodzic niespodziewanie sie zjawia i w zeszyciku odwiedzin podpisik jest ale nikogo to nie interesuje ze byl 10 minut wazne ze byl...pracownik socjalny zadowolony,pani psycholog takze a jakze...roboty papierkowej mniej BO PRZECIEZ NIE WAZNE JAKA RODZINA ALE TO ZAWSZE RODZINA.....ale chyba tutaj nie skupiamy sie na rodzinach patologicznych???

Ale ty glupoty piszesz...
Wybacz znam kogos kto w tym pracuje i przerazajace jest to ,ze nie maja gdzie te dzieci ulokowac z decyzji naglych,z zaniedban ,a do tego duzo samych matek ,rodzin oddaje dzieci dobrowolnie ,bo nie maja z czego utrzymac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
ja glupoty pisze???rodziny dobrowolnie oddaja dzieci czyz TO NIE JEST DOPIERO GLUPOTA??masz pecha bo ja tez pracowalam w takich placowkach i jak to sie mowi znam to od podszewki,ale kazdy moze miec swoje i jedyne zdanie bywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
ja glupoty pisze???rodziny dobrowolnie oddaja dzieci czyz TO NIE JEST DOPIERO GLUPOTA??masz pecha bo ja tez pracowalam w takich placowkach i jak to sie mowi znam to od podszewki,ale kazdy moze miec swoje i jedyne zdanie bywaj

osmiele sie zakwestionowac twoja znajomosc tematu...wynika to z twoich wypowiedzi tak zagmatwanych jakbys cos,gdzies usłyszała,posklejała i masz obraz sytuacji według własnego ja...problem jest o wiele bardziej złozony...
i głupota nie jest oddanie dziecka na jakis czas do placówki aby miało zapewnione wyzywienie i opieke niz patrzenie jak dziecko chodzi głodne,choruje...gdy nie ma sie na najpotrzebniejsze potrzeby i opłaty,ksiazki,zeszyty i ubrania...bo tatus nie płaci alimentów, fundusz zlikwidowali a pracy brak...i znikad pomocy bo opieka daje grosze ktore na nic nie starcza...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
B,k a znasz cos takiego jak istytucja RODZINY??jak sie cos dzieje to od razu lecisz z cieplym do jakiejs placowki????a tlumaczyc sie nie bede z tego co napisalam BO NIE MUSZEja swoje widzialam i przezylam i tyle bajo bongo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
B,k a znasz cos takiego jak istytucja RODZINY??jak sie cos dzieje to od razu lecisz z cieplym do jakiejs placowki????a tlumaczyc sie nie bede z tego co napisalam BO NIE MUSZEja swoje widzialam i przezylam i tyle bajo bongo

znam..instytucja rodziny to nic innego jak ....rodzina.podstawowa komórka w społeczenstwie...
i nie musisz sie tłumaczyc po co..wszak swoje przezyłas i wiesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
bo my polacy wszystko wiemy!!! i nic nikomu nie powiemy bo... po co??
moja sasiadke dzisiaj polak maz skatowal a ona bala sie zawiadomic policje,
nie jest glupia ale niedoinformowana i o istnieniu takiego stowarzyszenia w norwegii nie wiedziala- ja zreszta tez nie- a pomoc jej sie przyda
DZIEKUJE OSOBIE KTORA ZALOZYLA TEN WATEK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Zofija Karambol
(zofijka123)
Wiking
Ktora normalna matka pozwoli katowac dzieci i siebie przez tyle lat?!!! U mnie by to nie przeszlo bo ja bym tez potrafila wybic zeby,polamac zebra itd.W zyciu bym nie pozwolila zeby jakas meda dreczyla moje dzieci.Nigdy nie rozumialam kobiet ktore na cos takiego pozwalaja.Jak lubia byc bite i maltretowane to ok ale patrzec jak ktos katuje dziecko?!! Chore!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok