Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów
Adam Rafalski
(fufu)
Wiking
to nie prawda .. chodzę do szkoły dziennej i żadnej z tych rzeczy co wymieniłeś nie mam . wiec pytam czy moge isc na policje powiedziec ze sie ucze i dostane pozwolenie na pobyt ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
fufu,jezeli chcesz dostac pozwolenie na pobyt na podstawie tego,ze sie uczysz,musisz miec zabezpieczenie finansowe
ogolne zasady nie zmienily sie,natomiast mozesz przebywac na terenie Norwegii legalnie 3 miesiace,jezeli zarejestrujesz sie w nav,nastepne 3,po czym przekraczasz granice,wracasz i znowu jestes legalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Adam Rafalski
(fufu)
Wiking
a jesli mam ojca pracującego w norwegi legalnie ale jest w innym miescie ? czy na niego moge cos tu uzyskac ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
a ile masz lat?
gdzies mi przemknelo przed oczami niedawno,ze do 21 roku zycia dziecka mozna przeprowadzic laczenie rodzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Za dwa miesiące będziesz miał trzydziestkę na karku o ile podałeś prawdziwą datę urodzenia a piszesz tekst jak niedowarzona trzpiotka ...która pisze tylko dlatego by się poprzekomarzać ....
Ludzie mają po 19-20lat i będąc tu w Norge więcej wiedzą od Ciebie ...gdzieś Ty był jak rozum dawali...!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Adam Rafalski
(fufu)
Wiking
23 lata mam i jestem 3 miesiace w norwegi ziomek i prawda duzo nie wiem ale kontroluj bajere lol .... pytam poprostu ... kto pyta nie błądzi hehe no ta pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fufu napisał:
23 lata mam i jestem 3 miesiace w norwegi ziomek i prawda duzo nie wiem ale kontroluj bajere lol .... pytam poprostu ... kto pyta nie błądzi hehe no ta pozdro
W profilu podałeś datę 01-02-1980...to zdecyduj się ile w końcu masz lat...??? .
A MOŻE MASZ 16lat i jesteś na GIGANCIE A STARY JUŻ CIEBIE PRZEZ POLITI SZUKA...!!! .
Bajerę to sam kontroluj...!!! bo tu przygłupom doradza się by FORUM zmienili... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok