Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski Jacek MArcinkowski Agnieszka Zamecka Milena Mis Marlena Szostek Innect Olek123 Karolina B Qubik28 (5365 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Kzk, jak tak lubisz wozic, to moze mnie i moje dzieci bys zawiózł na lotnisko w niedziele 4 lipca?
4 lipca to niech cie obama podwozi ....w końcu ma święto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(balsza)
Wiking
OH ALE SIE POROBILO, NIEZZLE KOMENTARZE... W PIERWSZYM POSCIE PISALEM ZE ZA 5 TYG BEDE W NORWEGII. NIE LICZE ZE MI KTOS POMOZE ZNALSC PRACE TU NA FORUM. PO TO JEST FORUM A BY SIE NA NIM WYPOWIADAC. CHCIALEM TYLKO DOSTACC KILKA INFORMACJI, PRZED WYJAZDEM, ZOBACZYC JAKIE JEST NASTAWIENIE RODAKOW DO SWOICH.... JEDNAK MOI PRZYJACIELE MIELI RACJE O NAS TAM
HILTON TY STRASZNIE NERWOWA JESTES Z TEGO CO WIDZE, PO CO TE NERWY, TO ZACHOWANIE JEST .ZALOSNE' NIE MASZ OCHOTY TO NIE PISZ, A TE DRENTWE KOMENTZRAE CZYMAJ DLA RODZINKI, BO WIDZE ZE JESTES BARDZIEJ NORWESKA OD NORWEGOW.....

Ikke legg det på min utsendelser. Hilse
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec

Kolega zanabył znajomość norweskiego w tempie błyskawicy widzę he he

Czy mógłby kolega:

primo) wyłączyć caps lock? Od dawna pisanie tekstu w ten sposób uchodzi za "krzyk"

secundo) prawda zawsze boli, Polacy z rzadka miewają tą cenną cechę jaką jest chłodny stosunek do samego siebie i umiejętność przyjmowania krytyki

tertio) myli się kolega co do osoby Hilton, po prostu wyłuskała całą prawdę nie owijając w bawełnę. Czy kolega oczekiwał szczerych porad czy pogłaskania po głowie?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(balsza)
Wiking
OK JUZ WSZYSTKO WIEM. JESTEM GOTOWY DO WYJAZDU.... DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOCNE WSKAZOWKI POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(balsza)
Wiking
bez Caps Locka Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
balsza napisał:
OH ALE SIE POROBILO, NIEZZLE KOMENTARZE... W PIERWSZYM POSCIE PISALEM ZE ZA 5 TYG BEDE W NORWEGII. NIE LICZE ZE MI KTOS POMOZE ZNALSC PRACE TU NA FORUM. PO TO JEST FORUM A BY SIE NA NIM WYPOWIADAC. CHCIALEM TYLKO DOSTACC KILKA INFORMACJI, PRZED WYJAZDEM, ZOBACZYC JAKIE JEST NASTAWIENIE RODAKOW DO SWOICH.... JEDNAK MOI PRZYJACIELE MIELI RACJE O NAS TAM
HILTON TY STRASZNIE NERWOWA JESTES Z TEGO CO WIDZE, PO CO TE NERWY, TO ZACHOWANIE JEST .ZALOSNE' NIE MASZ OCHOTY TO NIE PISZ, A TE DRENTWE KOMENTZRAE CZYMAJ DLA RODZINKI, BO WIDZE ZE JESTES BARDZIEJ NORWESKA OD NORWEGOW.....

Ikke legg det på min utsendelser. Hilse

Jestem nawet bardziej polska od Plaków.
Po pierwsze, nie czymaj tylko TRZYMAJ. A po drugie od mojej rodziny trzy chuje w bok, ja sie twojej rodziny nie czepiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
...znaczy przeczucie mnie nie myliło...tym samym, rozumiem, kończymy post, bo kolega podjął decyzję

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Global Citizn
(GlobalCitizen)
Wiking
Hello all, hello Balsza. Tutaj wychodzi charakter polyakow.zamiast przynajmniej zachecac, potrafia probowac zabic zapal w kims kto ma marzenia. Swoja negatywna postawe zatrzymajcie dla siebie, a najlepiej pozbadzcie sie jej, bedzie wam latwiej w zyciu.
Balsza zycze milych dni w Norwegii, i mam nadzieje ze znajdziesz swoje miejsce! Nie probuj tylko prosic o pomoc tych ktorzy uwazaja ze robia przysluge i daja to do zrozumienia zanim wogole pomogli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
GlobalCitizen napisał:
Hello all, hello Balsza. Tutaj wychodzi charakter polyakow.zamiast przynajmniej zachecac, potrafia probowac zabic zapal w kims kto ma marzenia. Swoja negatywna postawe zatrzymajcie dla siebie, a najlepiej pozbadzcie sie jej, bedzie wam latwiej w zyciu.
Balsza zycze milych dni w Norwegii, i mam nadzieje ze znajdziesz swoje miejsce! Nie probuj tylko prosic o pomoc tych ktorzy uwazaja ze robia przysluge i daja to do zrozumienia zanim wogole pomogli.

Dlaczego ty i tobie podobni wciąż uważacie że krytykowanie i wytykanie wam postawy roszczeniowej z odkrytą twarzą , jak to zauważyła Katarzyna jest wyrazem niechęci do was? Dla mnie jest to postawa małego dziecka ,które nie może dostać tego co chce i drze się na całą wieś. Jeśli potrafisz mu pomóc,to pomóż a nie krytykuj jeśli nie potrafisz zrozumieć intencji piszącego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(balsza)
Wiking
witaj Global! widze ze wiesz co i jak wyglada. akorat takie postawy mnie nie dziwia, tu w UK przerabialem takie tematy z mietkami, tlenionymi bladynakmi z tipsami itp..... nawet chu...e sie posypaly, postawa godna polaka, piekne forum... nie oczekiwalem pracy na tacy(jestem realista) juz wspominalem tylko kilka info. a tu zong wieksosc to krytyka i zabicie mojego zapalu. myslalem ze polacy w kraju wikingow sie wspieraja, choc dobrym slowem. a tam tak samo jak wszedze, lepiej TRZYMAC sie zdaala od krajanow.... zenada. dziekuje wszystkim za wyczerpujace informacje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok