Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1772 niezalogowanych)
26 Postów

(Zander)
Wiking
Harry...bo ja mam dobre serce Uwazasz,ze moja wypowiedz tu nie byla rzetelna...ok..taki masz punkt widzenia i szanuje to.Ilu jest ludzi tyle jest charakterow...i punktow widzenia Panie ..Eastwood jezeli chcesz pan mi tu dowalic to prosze poszukac lepszych argumentow P.S...uwazam,ze pani Luba i pani Barbara 67 maja klase.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a dlaczego ja miałbym chcieć ci dowalić . jak bym chciał to już dawno bym to zrobił .
to ty wtrąciłeś się do dyskusji krytykując wszystkich za rzeczowe odpowiedzi i czepiając się mnie personalnie z nicka .
nawet oceniłeś moje posty że ci się nie podobają , i mam zainwestować w sprzęt .
chyba przyznasz że estwood jest cierpliwym człowiekiem , ale do pewnych granic bo widze że dalej nie chcesz odpuścić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zuzu napisał:

P.S.-Absurd, absurd widzę...to ja, jak się możecie nabierać na dyrdymały :masejob (a raczej debila "miniczapka" pod nowym nickiem)[/quote]

Zuzu, nikt tu się nie nabiera. Koleś jaja sobie robi, na co juz wsześniej zwróciłeś uwagę. Trzeba go oddelegowac do rubryki "porady psychologiczne" bo ma rozdwojenia i rozstrojenia osobowościowe. Jak juz chce tak kombinowac, to niech chociaż zamieszcza te swoje prośby pod różnymi nickami. Chociaż i to widac nie pomaga. Ja sie tylko pytam, czemu to ma służyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok