Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1773 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie. Z polskiego na angielski i odwrotnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
I po co faceta zniechecacie. Nie dosc,ze ma stres zwiazany z tym ,ze jedzie od obcego kraju to wy mu jeszcze w leb. Kazdy z was byl chyba kiedys w podobnej sytuacji...a moze jakis wojek czy brat za raczke poprowadzil i pomogl wam okrzepnac w tutejszych realiach.Nie wiem co mu tam firma obiecala ale skoro ma ochote sprobowac to zycze mu powodzenia.I moze jest rzeczywiscie operatywny...Bad Harry..nie znasz..nie oceniaj.Widze,ze wesoly z ciebie facet Harry, lubisz sie smiac...ale smaic sie ,a nabijac z kogos to chyba jest roznica...tak mysle.Zycze temu facetowi powodzenia..niech mu sie uda.Moze nie doczytalem ale takie slowa tutaj chyba nie padly w waszych odpowiedziach..szanowne kolko wzajemnej adoracji.Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Takie sa stawki. Ja pare lat temu bralem od Norsk Hydro 1800,- za godzine.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Zander napisał:
I po co faceta zniechecacie. Nie dosc,ze ma stres zwiazany z tym ,ze jedzie od obcego kraju to wy mu jeszcze w leb. Kazdy z was byl chyba kiedys w podobnej sytuacji...a moze jakis wojek czy brat za raczke poprowadzil i pomogl wam okrzepnac w tutejszych realiach.Nie wiem co mu tam firma obiecala ale skoro ma ochote sprobowac to zycze mu powodzenia.I moze jest rzeczywiscie operatywny...Bad Harry..nie znasz..nie oceniaj.Widze,ze wesoly z ciebie facet Harry, lubisz sie smiac...ale smaic sie ,a nabijac z kogos to chyba jest roznica...tak mysle.Zycze temu facetowi powodzenia..niech mu sie uda.Moze nie doczytalem ale takie slowa tutaj chyba nie padly w waszych odpowiedziach..szanowne kolko wzajemnej adoracji.Pozdrawiam.

każdy z nas tutaj kiedyś wyjeżdżał i musiał być w podobnej sytuacji ale nie każdy od razu dostawał w łeb takimi warunkami .
mnie nikt za rączke nie prowadził byłem w szwecji jak już tu pisałem i dobrze na tym wyszedłem ( sam sobie znalazłem robotę ...żadnych znajomych ) w norwegii podobnie nikogo nie znałem .
chciał opini to poczytał .........trzeba było się też wypowiedzieć wcześniej to by się dużo od ciebie dowiedział i kółko wzajemnej adoracji nie zabierało by głosu
a teraz podaj mi cytat gdzie ja się z niego nabijam ........................????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Harry, nie wypowiedzialem sie wczesniej bo nie siedze tu godzinami.Nie bede tez cytowal Twoich wypowiedzi, bo sam dobrze wiesz co piszesz..po co ja mam powtarzac po Tobie. Co do tego,ze jestes blyskotliwym i operatywnym facetem nie mam watpliwosci...i tak sobie mysle..skoro opinie tutaj sa takie zgorzkniale...to chyba wam tu zle. Warunki jakie ten jegomosc dostal moze nie sa nawyzszych lotow ..ale nie od razu Rzym zbudowali...ladnych kilka lat temu jak nas polakow byla tu garstka mozna bylo wojowac o stawki...teraz sam wiesz jak jest, pracodawcy sa na wygranej pozycji. Zreszta zawsze chyba tak bylo...bo Harry..nie ma ludzi niezastapionych.Zycze Ci powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja też wiem co pisze .
.Widze,ze wesoly z ciebie facet Harry, lubisz sie smiac...ale smaic sie ,a nabijac z kogos to chyba jest roznica...tak mysle.
więc zapytałem GDZIE JA SIĘ NABIJAŁEM ?

i tak sobie mysle..skoro opinie tutaj sa takie zgorzkniale...to chyba wam tu zle
no to jak ?? na te warunki które dostał mieli mu wszyscy słodzić , pocieszać i życzyć powodzenia ( najlepiej dużymi literami ) . a może nie wszystkim jest tu żle tylko chcieli powiedzieć prawdę . POWODZENIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Harry...nie staraj sie na sile byc..faaaajny) mnie twoje ..poczucie humoru...w pismie nie odpowiada, widocznie nie ta czestotliwosc. Nie wazne.Chyba moge miec wlasne zdanie, a nie zachwywac sie w mysl zasady....jesli trafisz miedzy wrony musisz krakac tak jak one. Napisales gosciowi...chyba nie jestes na tyle obrotny albo nie jestes az tak obrotny zeby sobie cos tam zalatwic....harry...nie masz monopolu na ..obrotnosc. Nie zachowuj sie tak jak duza ilosc naszych rodakow ..pseudo biznesmenow tutaj..ze ja to ma tu uklady i 400 koron na godzine....reszta to lipa.Widze,ze nie zapiszemy sie do swoich fan clubow Harry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
zmuszasz mnie żebym zacytował sam siebie
po drugie międzyczasie nie załatwisz sobie normalnej roboty . firma dobrze zorganizuje ci czas
jako że płacą za twoje utrzymanie to nadgodziny i soboty pracujące to norma bo po co opłacać twój wolny czas żebyś myślał o głupotach ( typu szukanie nowej pracy ) kiedy można dużo zarobić na twoich godzinach .
chyba że jesteś tak operatywny że jesteś w stanie znależć nową firmę w niedzielę

to jest oparte na moim doświadczeniu . jak napisałem pracowałem przez polską firmę w szwecji .
10 godz dziennie , soboty 7 godz .
człowiek nie ma czasu na nic poza pracą , odpoczynkiem , zjedzeniem po pracy i praniem . O SZUKANIU PRACY NAWET NIE MA MOWY . tym bardziej że polska firma zapewnia ci transport , dom , dokumenty . jesteś oderwany od rzeczywistości w obcym świecie . w niedziele sobie też firmy nie zmienisz .
ja przynajmniej zdobyłem tam doświadczenie za granicą i nie kroili mnie na kasie aż tak bardzo .

więc nie osądzaj kogoś z góry że się nabija i zarzuca komuś że nie jest obrotny .....napisałem to z własnego doświadczenia .

PS mój fan klub nie będzie się przestrajał dla twojej częstotliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Widocznie Harry trafiles na dobry czas i okolicznosci..zapewne bylo to ladnych kilka lat temu. Facet zdecydowal sie na taki desperacki ..ze tak to nazwe..krok bo widocznie zycie go do tego zmusilo.Ciebie tez kiedys zycie zmusilo,zeby spakowac walizke i pojechac w swiat.P.S jezeli chcial bys odbierac jakies czestotliwosci z mojego nadajnika to musial bys zainwsetowac w sprzet a na to chyba sie nie zanosi w najblizszej dekadzie)))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A to Harry nie ma sprzętu?
To co nosisz w portkach Harry?
Ja się więcej z Tobą nie umawiam
Poszukam kogoś ze sprzętem
Zgłoś wpis
Oceń wpis: