Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1769 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja uwazam, ze skoro sie pyta o opinije rodakow to jest naszym obowiazkiem go przestrzec - nie przed praca za granica tylko przed wchodzeniem w interesy z pl. firma - a przynajmniej poinformowac go o mozliwosci wykorzystywania jego przez pl. firme - dlatego ja napisalam mu zeby dobrze wszystko sprawdzil przed wyjazdem dla swojego dobra , a poza tym zycze mu jak najlepiej i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
tak sądze.....życie go zmusiło , tu się nie różnimy .
założył temat , chciał szczerych opini ( wyjazd już jest zdecydowany ) , napisaliśmy co myślimy , ja też .
nikt mu nie słodził , okres jest trudny , warunki na początku ma nie komfortowe .
odpowiedzi były szczere i nie złośliwe to o co tobie chodziło ??
w sprzęt nie będę inwestował bo mi jeszcze nie wymaga , to raczej twoje odbiorniki szwankują .

giovi jak wyżej .....SPRZĘT MI NIE ZAWODZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
O masz my o chlebie...ona o niebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nie o niebie a o sprzęcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Giovi 2..jak zwal tak zwal........Barbara 67...piszesz, ze nalezy go ostrzec przed wchodzeniem w interesy z polska firma....ze moze byc wykorzystany przez polska firme...uwazasz,ze wszystkie polskie firmy tutaj wykorzystuja i oszukuja? Ciagnie sie za nami ta otoczka kombinatorow i kretaczy...oj ciagnie. Ale czy tak wszystkich do jednego worka......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No przeciez ty wrzuciles do jednego worka niektorych z forum i podpisales "towarzystwo wzajemnej adoracji" czy jakos tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jak juz wczesniej napisalam nie mam osobistych doswiadczen z pl. firmami, ALE nigdy nic dobrego o nich nie slyszalam - a to chyba nie jest pozytywne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Hilton..dobrze to ujelas piszac...niektorych.....Niektorych znaczy nie wszystkich.Tak tak...wiem....znasz znaczenie wyrazu...niektorych)) Uderz w stol a nozyce sie odezwa)))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
zazwyczaj dobrze ujmuję powierzone rzeczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Zander napisał:
Hilton..dobrze to ujelas piszac...niektorych.....Niektorych znaczy nie wszystkich.Tak tak...wiem....znasz znaczenie wyrazu...niektorych)) Uderz w stol a nozyce sie odezwa)))))

hilton żle ujęła
bo ty nie miałeś na myśli NIEKTÓRYCH ale piszących w tym temacie

Moze nie doczytalem ale takie slowa tutaj chyba nie padly w waszych odpowiedziach..szanowne kolko wzajemnej adoracji.Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok