Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam polskiego adwokata - Norwegia

Czytali temat:
Anna168 (1442 niezalogowanych)
12 Posty
bogdan kosla
(bodziu)
Wiking
we wrzesniu w 2009 skonczylem pracowac w norweskiej firmie. okazuje sie ze wraz z ostatnia wyplata powinienem dostac nalezne mi firiepenge. wyslalem juz dwa pisma do mojego bylego szefa ale on nie wplaciil mi kasy do dzis. musze teraz chyba isc do sadu. wiec potrzebny mi adwokat. jesli znacie jakies adresy ,wolal bym po polsku bo latwiej, to z gory dzieki. zapomnialem dodac ze chodzi mi o oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
daniel kopek
(bartek70)
Wiking
ats anna stankiewicz mnie pomogła w odzyskaniu feriepenger i za to Dziękuje pani Annie ,a ty tam znajdziesz telefon www.pomoc-w-norwegii.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wladyslaw Jod
(Jodla)
Wiking
feriepenger za 2009 wypłacają do 24 czerwca 2010 dopiero po tym terminie możesz interweniować.także musisz się uzbroić w cierpliwość.Jeżeli byś wybrał w 2009 to potrącili by ci 10% podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
bogdan kosla
(bodziu)
Wiking
jesli konczysz prace w danej firmie feriepenge powinny byc wyplacone z ostatnia wyplata. wiec mojacierpliwosc uzbraja sie juz prawie rok, pozdro !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Dominika T
(MIKA22)
Nowicjusz
hej tak jak kolega wyżej pisał zadzwoń sobie do ats anna stankiewicz napewno co pomoże mi pomogla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sebastian Kowalski
(seba.sogne)
Wiking
Faktycznie widac ze nie jestes cierpliwy, i do tego uparty... Nic nie powinno, a MOZE byc wyplacona z ostatnia wyplata. Ale wtedy gdy jest to jeszcze w tym samym roku to potraca ci podatek nawet do 50%, a w styczniu i czerwcu roku nastepnego, jest bez podatku. Wiec spoko, bez nerwów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok