Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
34 Posty

(Ideapad310)
Nowicjusz
przeciez jak sie pracuje w Kiwi, rema czy europris to stawki sa ok 150-170 kr dla wszytskich bez wzgledu czy jestes litwin, norweg czy szwed pozatym na magazynach pracuje sie 37.5 h a nadgodziny sa tylko dla najlepszych operator wozkow...czyt...najszybszych. Pozatym wymog jest norweskiego a gdzies tam ze ktos tam gadal po angielsku to sa przypadki

Wiekszosc januszy tak narzeka na niskie stawki w budowlance ale chyba nie wiedza ile sie zarabia na kasie czy sprzedajac pizze. Teraz minimum to 196 wiec dzieki zwiazkom znow macie wiecej na godzine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Ideapad310 napisał:
przeciez jak sie pracuje w Kiwi, rema czy europris to stawki sa ok 150-170 kr dla wszytskich bez wzgledu czy jestes litwin, norweg czy szwed pozatym na magazynach pracuje sie 37.5 h a nadgodziny sa tylko dla najlepszych operator wozkow...czyt...najszybszych. Pozatym wymog jest norweskiego a gdzies tam ze ktos tam gadal po angielsku to sa przypadki
Wiekszosc januszy tak narzeka na niskie stawki w budowlance ale chyba nie wiedza ile sie zarabia na kasie czy sprzedajac pizze. Teraz minimum to 196 wiec dzieki zwiazkom znow macie wiecej na godzine

...nie powinni plakac,bo w wiekszosci firemek przy niskich stawkach moga wyrabiac nadgodziny i pracowac w soboty...co daje im 196kr x 196 godzin ...to takie minimum godzin ,bo dobijaja do 250 ci najblizej szefunciow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ideapad310)
Nowicjusz
nie nadgodziny a zwykle godziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Stały Bywalec
bojfraoszlo napisał:
..lub w jakimkolwiek innym zawodzie fizycznym na etacie dla obcokrajowca?

Czyli dalej kolega nie wierzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:

...na elektryka nie wygladasz
....i pletwonurkiem tez nie jestes

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Stały Bywalec
bojfraoszlo napisał:
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:

Wysłał bym ci kawałek odcinka z wypłaty ale nie wczytuje coś mi serwis MN , także trudno i pewno by cię zatkało . A i może lepiej byś tego nie zobaczył po też byś zechciał więcej . pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
paweluanset
(paweluanset)
Nowicjusz
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:

Wysłał bym ci kawałek odcinka z wypłaty ale nie wczytuje coś mi serwis MN , także trudno i pewno by cię zatkało . A i może lepiej byś tego nie zobaczył po też byś zechciał więcej . pozdrawiam .

to wstaw zdjecie jaki problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Stały Bywalec
paweluanset napisał:
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:
S83 napisał:
bojfraoszlo napisał:

to wstaw zdjecie jaki problem

Stukak, stukam na tą opcję i nic się nie dzieje także jakiś problem z portalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ideapad310)
Nowicjusz
Nawet u mnie w firmie czyli w AF norwegowie z 15-20 letnim stazem tømrerzy czy od betonow maja maks 260 kr plus dodatki za zielony helm. Ja mam 248 kr ale tylko dlatego ze mam powyzej 10 lat doswiadczenia czyli tyle ile majac norweski fagbrev

Chlopaki w skansce betoniarze ok 280 kr, snekerz yw AF 230 plus akord i weidece to oni maja pewno powyzej 300 ale u nich to innaczej sie pracuje, nie ma tak ze zaczynasz dzien pracy w zasadzie o 7.30, przerwa nie trwa godzine a do baraku sie nie schodzi o 15. U nich 7 to sie zaczyna prace i do 15.30 pracuje ale oni wiedza za co pracuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok