• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Jak oblicza się sykepenger? - Norwegia

Czytali temat:
miroslaw wojtkowski tomasz jagodziński Dominika W MultiNOR Konsultant Kasia K Ikett Personalpartner Monika Grzybowska sisman MNMN krzysztof wisniowski olka28 Nowak (3406 niezalogowanych)
1 Post
sisman
(sisman)
Wiking
Witam, na początku maja mam zaplanowany termin operacji w Polsce, wliczając czas rehabilitacji nie będę zdolny do pracy przez ok. rok. Czy może mi ktoś objaśnić na przykładzie liczb, jaki będzie miesięczny dochód sykepenger?

Przykładowo przez ostatnie 4 tygodnie pracy przed zwolnieniem zarobiłem 30 000 NOK.
Dochód za rok 2018 wyniósł 370 000 NOK
Dochód za rok 2017 wyniósł 210 000 NOK
Dochód za rok 2016 wyniósł 280 000 NOK

Będę bardzo wdzięczny jak ktoś przedstawi mi obliczenia na podstawie których NAV wylicza miesięczny sykepenger.
POZDRAWIAM.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
sisman napisał:
Witam, na początku maja mam zaplanowany termin operacji w Polsce, wliczając czas rehabilitacji nie będę zdolny do pracy przez ok. rok. Czy może mi ktoś objaśnić na przykładzie liczb, jaki będzie miesięczny dochód sykepenger?
Przykładowo przez ostatnie 4 tygodnie pracy przed zwolnieniem zarobiłem 30 000 NOK.
Dochód za rok 2018 wyniósł 370 000 NOK
Dochód za rok 2017 wyniósł 210 000 NOK
Dochód za rok 2016 wyniósł 280 000 NOK
Będę bardzo wdzięczny jak ktoś przedstawi mi obliczenia na podstawie których NAV wylicza miesięczny sykepenger.
POZDRAWIAM.

Może to Co coś pomoże: www.mojanorwegia.pl/zasilek-chorobowy-aa...ebowy/chorobowe.html
Zgłoś wpis
35 Postów
grzegorz zawadzki
(gllugas)
Nowicjusz
Pierwsze 16 dni płaci pracodawca 100% czyli 7,5 godziny razy stawka na umowie , po 16 dniach płaci NAV 64,5 % średniej z ostatniego roku lub z 3 ostatnich lat ,wyliczą najkorzystniej jak sie da wien to z aytpsji bo sam chorowałe 2 razy po 6 miesięcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Strona korzysta z plików cookie

Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.

Niezbędne

Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Analityczne

Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.

Marketingowe

Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.

Odrzuć wszystkie
Zarządzaj preferencjami
Potwierdź
Akceptuj wszystkie