Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Wniosek o kartę podatkową-adres pocztowy i zamieszkania - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Kati Kwiatek boj fra oszlo noregg Dawid Kardas pawelwlkppp Walczak Łukasz Ch szymon75wlkp Marcin Świątek Damianhej (789 niezalogowanych)
24 Posty
pawelwlkppp Walczak
(marcin80wlkp)
Wiking
Witam. We wniosku o kartę podatkową jest punkt 4 - Postal address in Norway i punkt 5-residential address in Norway. Czy jeśli wypełnię adres w punkcie 5 inaczej niż w 4 to korespondencja nadal będzie przychodziła pod adres zapisany pod 4? Po prostu w miejscu gdzie mieszkam nie ma skrzynki pocztowej. Czy residential address in Norway to adres, który jest ewentualnie brany pod uwagę do obliczenia km do pracy i do podróży do Polski jako pendler?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
pawelwlkppp Walczak
(marcin80wlkp)
Wiking
napisał:
Witam. We wniosku o kartę podatkową jest punkt 4 - Postal address in Norway i punkt 5-residential address in Norway. Czy jeśli wypełnię adres w punkcie 5 inaczej niż w 4 to korespondencja nadal będzie przychodziła pod adres zapisany pod 4? Po prostu w miejscu gdzie mieszkam nie ma skrzynki pocztowej. Czy residential address in Norway to adres, który jest ewentualnie brany pod uwagę do obliczenia km do pracy i do podróży do Polski jako pendler?
Nikt nic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...a gdzie przychodzi poczta sąsiadom????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
pawelwlkppp Walczak
(marcin80wlkp)
Wiking
Przychodzi na adres, który zawsze podawałem we wszystkich instytucjach. To adres sklepu mojego pracodawcy i do dziś wszystko tam przychodzi. Skoro w punkcie 5 jest napisane, że uzupełnić tylko jak adres jest inny niż adres zamieszkania, to znaczy chyba że adres pcztowy pozostaje z punktu 4 prawda?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
marcin80wlkp napisał:
Przychodzi na adres, który zawsze podawałem we wszystkich instytucjach. To adres sklepu mojego pracodawcy i do dziś wszystko tam przychodzi. Skoro w punkcie 5 jest napisane, że uzupełnić tylko jak adres jest inny niż adres zamieszkania, to znaczy chyba że adres pcztowy pozostaje z punktu 4 prawda?

...to naprawde jest dla ciebie takie trudne
...czy udajesz nierozgarnieteg.?
...tam gdzie mieszkasz przykrec przed wejściem skrzynke
...wkrętami do regipsów
...opisz ją
...i wpisz we wniosku
...easy!
...ale czy aby napweno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
szymon75wlkp
(szymon75wlkp)
Nowicjusz
Ale po co mam to robić? Ja nie chce tego zmieniać. Grzecznie zadałem pytanie a Ty mi o montowaniu skrzynki na listy. Pytanie bylo proste. Czy pomimo iż podalem w punkcie 5 adres zamieszkania, inny niż pocztowy z punktu 4, to czy korespondencja nadal będzie przychodziła na adres pocztowy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
szymon75wlkp napisał:
Ale po co mam to robić? Ja nie chce tego zmieniać. Grzecznie zadałem pytanie a Ty mi o montowaniu skrzynki na listy. Pytanie bylo proste. Czy pomimo iż podalem w punkcie 5 adres zamieszkania, inny niż pocztowy z punktu 4, to czy korespondencja nadal będzie przychodziła na adres pocztowy?

...wiedziałem,ze bedzie przeprawa intelektualna
...szydery nie zrozumiałeś...
...barani. cheer: :
...a na jaki adres ma poczta dostarczać poczte
...na adres niepocztowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
szymon75wlkp
(szymon75wlkp)
Nowicjusz
A ja wiem co kolega miał na mysli. Ale dobrze że są tacy barani jaj on, przynajmniej tacy jak Ty mogą się dowartościować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok