Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co gdzie i jak? - Norwegia

3 Posty
Rafał Gagat
(gagi)
Wiking
Cześć!
Tak po krotce.. pod koniec miesiąca ląduje w Oslo, wcześniej spędziłem pół roku na północy. Mam mieszkanie. Jednak jadę w ciemno. Znam bardzo dobrze angielski, nie znam norweskiego. Zamierzam latać cały dzień po mieście i wiem że coś znajdę. Moje pytanie: w jakie punkty warto się udać z zapytaniem o pracę? Jakieś większe firmy produkcyjne, magazyny, przetwórnie lub inne tego typu rzeczy? Gdzie warto pójść? Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz, pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
a jaki masz zawód?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Rafał Gagat
(gagi)
Wiking
Pracowałem właśnie głównie jako magazynier, w hotelach i na produkcji dlatego chciałbym szukać w tych kierunkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
czyli zawodu brak......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
qantan napisał:
[quote]czyli zawodu brak......[/qu

niekoniecznie
robił na magazynie
to wózek widłowy może miec opanowany
a z tym to tutaj w Oslo
świat można doganiać
ale z drugiej strony
kto dzisiaj nie ma uprawnień
na wózek
chyba tylko Ja?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
ja tez nie mam ..właściwie to mam ale strasznie stare ..hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
gagi napisał:
Cześć!
Tak po krotce.. pod koniec miesiąca ląduje w Oslo, wcześniej spędziłem pół roku na północy. Mam mieszkanie. Jednak jadę w ciemno. Znam bardzo dobrze angielski, nie znam norweskiego. Zamierzam latać cały dzień po mieście i wiem że coś znajdę. Moje pytanie: w jakie punkty warto się udać z zapytaniem o pracę? Jakieś większe firmy produkcyjne, magazyny, przetwórnie lub inne tego typu rzeczy? Gdzie warto pójść? Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz, pozdrawiam!

Poszukaj tutaj, codziennie pojawiają się nowe oferty pracy: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok