Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem z logowaniem DNB - Norwegia

4 Posty
Wiking
Witam
Potrzebuje pomocy nie mogę zalogować się na konto, mimo że wszystko zrobiłem prawidłowo jest tylko info że nieprawidłowy pin oc powinienem teraz zrobić dodam że obecnie jestem w POLSCE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Artur Gardynecki
(voyager7)
Początkujący
jak logujesz się? ja zazwyczaj przez n rpersonalny, potem personalny kod i jeszcze kod z kodebrike, na logowanie przez komórkę musiałem zmienić kartę sim ale dalej jakoś to źle działa, na ID bank też wyskakuje jakiś błąd, masakra jest z tym logowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Witaj
nie mogę się zalogować a karta działa normalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
numer personalny potem czterocyfrowy kod i kod z i sześć cyfr z tokena i tu jest zong
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamil Bigus
(KamilBigus)
Wiking
Witam. Podano informacje gdzies na glownej stronie DNB, ze w weekend nie bedzie mozliwe korzystanie z bankowosci elektronicznej z powodu konserwacji systemu, jednak z samej karty mozna korzystac. Sprobuj sie zalogowac np dzis okolo poludnia lub pod wieczor, jesli nie da rady, to musisz sie niestety skontaktowac z oddzialem. Pozdrawiam
PS. Przepraszam za brak polskich znakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Adrianek321 Patecki
(Adrianek321)
Wiking
Miałem kiedyś podobny problem skontaktowalem sie z biurem obslugi klienta wpierw automatyczna sekretarka ustali z tobą rodzaj problemu później pokieruje cię do doradcy klienta .To najlepsze wyjście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok