Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Brak pracy w okresie wypowiedzenia ? - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... baska krzyś VIOLA72 KEJA Kasia K Ewa Adam Karol Juskowiak ja ja Hubsonq sid87 Dakotapasy (438 niezalogowanych)
105 Postów
Karol Juskowiak
(Jusko)
Początkujący
Witam. Zlozylem wypowiedzenie i bede pracowal w firmie jeszcze 4 miesiace. Problem w tym ze szef nie ma dla mnie pracy. Na permittering chyba mnie teraz wyslac juz nie moze jak zlozylem wypowiedzenie. Wczesniej nie odejde bo umowe z nowa firma mam podpisana od wrzesnia. Czy jest jakas prawna forma dogadania sie w takiej sytuacji ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jusko napisał:
Witam. Zlozylem wypowiedzenie i bede pracowal w firmie jeszcze 4 miesiace. Problem w tym ze szef nie ma dla mnie pracy. Na permittering chyba mnie teraz wyslac juz nie moze jak zlozylem wypowiedzenie. Wczesniej nie odejde bo umowe z nowa firma mam podpisana od wrzesnia. Czy jest jakas prawna forma dogadania sie w takiej sytuacji ?
Dogadanie czyli co?
Jak masz umowe na stala ilosc godzin w tygodniu, to nie ma wyboru - przychodzisz do pracy obojetnie czy praca jest czy nie ma, a szef placi obojetnie czy ma dla ciebie prace, czy tez nie.
A jak masz umowe na "zapotrzebowanie", to pracujesz tyle ile dostaniesz pracy lub tylko tyle ile chcesz.
Jak masz umowe, ze pracujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok