Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PRaca w norwegii przy zbiorze wraz z rodzina - Norwegia

2 Posty
adrian1114113
(adrian1114113)
Wiking
Witam otoz moja mama wraz z tata sa zainteresowani praca w norwegii na okres wakacyjny, tylko i wylacznie wtedy beda zbiory bodajze jablek, i stad zapytanie czy ja konczac 18 lat we wrzesniu tego roku( czyli jeszcze mam 17) moglbym wraz z rodzicami tam pracowac? co innego gdybym sam tam chcial to moze by byly problemy, ale wraz z nimi jak by to wygladalo mniej wiecej? w 3 moglibysmy pracowac, prosze o jakies wskazowki czy cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
adrian1114113 napisał:
Witam otoz moja mama wraz z tata sa zainteresowani praca w norwegii na okres wakacyjny, tylko i wylacznie wtedy beda zbiory bodajze jablek, i stad zapytanie czy ja konczac 18 lat we wrzesniu tego roku( czyli jeszcze mam 17) moglbym wraz z rodzicami tam pracowac? co innego gdybym sam tam chcial to moze by byly problemy, ale wraz z nimi jak by to wygladalo mniej wiecej? w 3 moglibysmy pracowac, prosze o jakies wskazowki czy cos
-------
Synku, znajdź może najpierw te pracę, co? Potem się będziesz martwił o duperele. Pytanie pomocnicze : jabłka w Norwegii? Gruszki na wierzbie też?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
bebel
(bebel)
Nowicjusz
to nie wiedziales ze w norwegi jabka zbiera sie w czerwcy nie to co Hiszpanie ze dopiero we wrzesniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
adrian1114113
(adrian1114113)
Wiking
praca jest aktualna tato, a jablka zbiera sie od czerwca mniej wiecej, takie zapytanie tylko wyslalem odnosnie tego jak wyglada praca przy zbiorach w takiej Norwegii. Wiem, ze np w Niemczech osoba ponizej 18 roku zycia nie powinna nawet zbierac na takowych zbiorach. Bez bulwersu, jak wiesz to mozesz odpisac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok