Czytam ten temat od wczoraj i wydsje mi sie ze tez nas bierzesz pod cho.....
Sluchaj byłem rok temu 1 raz na sezonie z lata na zime jako Wulkanizator itd itp.
Mimo ze rozmawiam po angielsku bdb tzn inaczej bo zaras sie jakis poliglota z Pl przy....e
Rozmawiam na tyle dobrze ze bez problemu z klientami i ekipa z Nok moglem sobie rozmawiac.
Mimo referencji które otrzymałem bardzo dobrych w sumie mimo 5lat udokumentowanego doświadczenia jako mechanik pojazdów osobowych.
Tak na dokładkę 3 lata wykończeń wnetrz w norwegi prac z ko strukcjami drewnianymi itd itp.
Mimo szukania na finn.no na innych norweskich stronach pracy mimo wysłania cv do 100 agencji mimo męczenia opiekuna z wulki z sezonu emailami telefonami itd nadal szukam pracy.
Przez chwilę była nadzieja po 3 rozmowach z Adecco do Tesli po ang na skypie nadal lipa mimo ze niby wszystko ok.
Teraz pewnie polece na sezon od kwietnia i znowu bwde prubowal powinno być latwiej bo to wiosna bedzie i moze do tego czasu zrobie w UK uprawnienia na excavator 360 (koparka) aczkolwiek pewnym być nie mozna.
WIEC JAK DO CIEZKIEJ CHOLERY KTOS MA CI POWIEDZIEC JAK TO ZROBIC I JAK WYSLAC CV.
UZYL BYM TU NAJCHETNIEJ CIUT INNEGO JEZYKA ALE SIE OPANUJE.
PRACOWAC TEZ KTOS MA ZA.CIEBIE.