Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
16 Postów
luki luk
(uisor)
Wiking
Biorąc pod uwagę ze biorą Cie pod chuj to mimo wszystko nawet z nudów wkleił bym to w googla

www.google.co.uk/search?ie=UTF-8&cli...Renholderen+AS%C2%A0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Jerzy B
(Jerzy B)
Wiking
czy zechciał by mi ktoś odpowiedzieć do której agencji pracy w norwegi wysłać swoje cv najlepiej po polsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Jerzy B
(Jerzy B)
Wiking
pod chuj to mało powiedziane szukam norweskiej agenci pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Jerzy B napisał:
Svalbard Snu Renholdering AS co to jest
----------
Znana norweska firma zajmująca się odsniezaniem i odladzaniem skal na Svalbardzie. Moja tam dość sporo zajęcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
marcinsteam napisał:
Niestety rynek pracy chudnie w oczach jak tak dalej będzie to kto wie ile jeszcze Norwegia będzie niezależna..
----------
No fakt kurde....przejdzie potem na utrzymanie ZUS i się troche pogorszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
luki luk
(uisor)
Wiking
Czytam ten temat od wczoraj i wydsje mi sie ze tez nas bierzesz pod cho.....

Sluchaj byłem rok temu 1 raz na sezonie z lata na zime jako Wulkanizator itd itp.

Mimo ze rozmawiam po angielsku bdb tzn inaczej bo zaras sie jakis poliglota z Pl przy....e

Rozmawiam na tyle dobrze ze bez problemu z klientami i ekipa z Nok moglem sobie rozmawiac.
Mimo referencji które otrzymałem bardzo dobrych w sumie mimo 5lat udokumentowanego doświadczenia jako mechanik pojazdów osobowych.

Tak na dokładkę 3 lata wykończeń wnetrz w norwegi prac z ko strukcjami drewnianymi itd itp.

Mimo szukania na finn.no na innych norweskich stronach pracy mimo wysłania cv do 100 agencji mimo męczenia opiekuna z wulki z sezonu emailami telefonami itd nadal szukam pracy.

Przez chwilę była nadzieja po 3 rozmowach z Adecco do Tesli po ang na skypie nadal lipa mimo ze niby wszystko ok.

Teraz pewnie polece na sezon od kwietnia i znowu bwde prubowal powinno być latwiej bo to wiosna bedzie i moze do tego czasu zrobie w UK uprawnienia na excavator 360 (koparka) aczkolwiek pewnym być nie mozna.

WIEC JAK DO CIEZKIEJ CHOLERY KTOS MA CI POWIEDZIEC JAK TO ZROBIC I JAK WYSLAC CV.

UZYL BYM TU NAJCHETNIEJ CIUT INNEGO JEZYKA ALE SIE OPANUJE.

PRACOWAC TEZ KTOS MA ZA.CIEBIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
luki luk
(uisor)
Wiking
Sory wykonczen wnetrz w Szwecji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty
Piotr Piotr
(pendzik9)
Stały Bywalec
No i napewno każdy ma kilku swoich znajomych którzy też szukają pracy w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Jerzy B
(Jerzy B)
Wiking
przeczytałem artykuł o szukaniu pracy w norwegi bez języka to chyba niemożliwe i jeszcze najbardziej oszukują rodacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Jerzy B
(Jerzy B)
Wiking
masz racje jestem naiwną dupą sory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok