Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

List z Policji - przesylka pocztowa POMOCY!!!!! - Norwegia

10 Postów
sandi49
(sandi49)
Wiking
Witam, mam taka niecodzienna sprawe, przyszlo do mnie powiadomienie z policji iz moja przesylka zawierala srodki nielegalne - dopingujace. Zamowilam sobie z Polski tylko spalacze tluszczu, ktore widocznie w Norwegii uznawane są jako srodki dopingujace, oczywiscie paczka do mnie nie dotarla. Nie rozumie do konca tresci listu i nie wiem tez co mnie czeka, czy moglibyscie mi troche naswietlic moja sytuacje????????

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz!!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sandi49 napisał:
Witam, mam taka niecodzienna sprawe, przyszlo do mnie powiadomienie z policji iz moja przesylka zawierala srodki nielegalne - dopingujace. Zamowilam sobie z Polski tylko spalacze tluszczu, ktore widocznie w Norwegii uznawane są jako srodki dopingujace, oczywiscie paczka do mnie nie dotarla. Nie rozumie do konca tresci listu i nie wiem tez co mnie czeka, czy moglibyscie mi troche naswietlic moja sytuacje????????

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz!!!!!

Teraz czekaj z niecierpliwoscia na kolejne informacje z policji. Wszczete zostalo postepowanie. Na drugi raz poki cos sobie zamowisz, to najpierw sprawdz, czy nie jest to na liscie zakazanych srodkow w Norwegii. Niznajomosc prawa nie zwalnia z odpowiedzialnosci. Skonczy sie pewnie mandatem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
twardo twierdź, że to nie twoja ręka i już
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
spalenie tłuszczu
prawie tak samo dobre jak powiedzieć w Niemczech
Uczciwy, trzeźwy Polak jedzie rano swoim samochodem do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Hej
nic sie nie martw sprawa zostala zawieszona z powodu slabego dowodu winy.......
henlagt=zawieszone,umorzone
etter bevisets stilling=slaby dowod winy.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
apropos! masz trzy tyg. na odwolanie ale w tym przypadku nie radzilbym podejmowac taki krok.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no nie wiem, żeby się tak nie martwić
jest już jak mówią Amerykanie rekord w komputerach
teraz byle głupota wystarczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Jasta masz racje... dziewczyna musi byc ostrozna z zamawianiem paczek...beda pod specjalnym nadzorem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
sandi49
(sandi49)
Wiking
dzieki, tak mniej wiecej myslalam ze zostala umorzona, ale chcialam to sprawdzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
sandi49
(sandi49)
Wiking
wiem wiem, odwolywac sie nie bede... ja juz myslalam ze dawno zostala paczka zniszona bo zostalo to zamawiane we wrzesniu, a nowe przepisy weszlu od 1 pazdziernika dot. lekarstw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok