Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak to jest - Norwegia

2 Posty
HUSAR1221
(HUSAR1221)
Wiking
Witam , za 2 tygodnie przylatuje do Oslo , nie mam tam.nikogo , nie mam nagranej pracy ani mieszkania , mam trochę pieniędzy i przylatuje z UK , komunikatywnie mowie po Angielsku i żadnej pracy nie odmowie. Chodzi mi o jakieś kontakty do naszych rodaków w sprawie pokoju do wynajęcia i do jakiś agencji lub ludzi z którymi mogę rozmawiać na temat pracy . Nic nie wiem o tym kraju i nie wiem co potrzebuje kiedy przyjadę , reasumując od czego mam zacząć zaraz po znalezieniu mieszkania i pracy ? Za jakiekolwiek informacje i kontakty serdecznie dziękuję .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
witam na poczatek mogę pomóc w mieszkaniu i informacji co i jak .po 20 tej kazdego dnia jestem dostepny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Jan Kowalski
(MamParkinsona)
Wiking
Wasza gramatyka sprawia że mam raka nerek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
HUSAR1221
(HUSAR1221)
Wiking
HUSAR1221 napisał:
Witam , za 2 tygodnie przylatuje do Oslo , nie mam tam.nikogo , nie mam nagranej pracy ani mieszkania , mam trochę pieniędzy i przylatuje z UK , komunikatywnie mowie po Angielsku i żadnej pracy nie odmowie. Chodzi mi o jakieś kontakty do naszych rodaków w sprawie pokoju do wynajęcia i do jakiś agencji lub ludzi z którymi mogę rozmawiać na temat pracy . Nic nie wiem o tym kraju i nie wiem co potrzebuje kiedy przyjadę , reasumując od czego mam zacząć zaraz po znalezieniu mieszkania i pracy ? Za jakiekolwiek informacje i kontakty serdecznie dziękuję .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
na ktore lotnisko przylatujesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaraz będzie dużo pracy przy zbieraniu jabłek w Kirkenes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Skoro juz tu jestes na tym portalu, to moze rozgladnij sie na nim ? Sa tu ogloszenia o prace i mieszkanie tez mozesz znalezc. Trzeba tylko kliknac na ogloszenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
---------
Kurde - musiales to ujawniać??? Zaraz nadleci tam tysiące chętnych. A o tych - po ruskiej już stronie - gruszkach w sadach wierzbowych ani mru mru ,ok? Można zarobic setki tysięcy. Rubli ale zawsze.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Krystian85 napisał:
jasta102 napisał:
---------
Kurde - musiales to ujawniać??? Zaraz nadleci tam tysiące chętnych. A o tych - po ruskiej już stronie - gruszkach w sadach wierzbowych ani mru mru ,ok? Można zarobic setki tysięcy. Rubli ale zawsze.....

no idz zbierac ,bo do podatkow sie nie nadajesz nieuku
jak cie zwal marszalek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Krystian85 napisał:
jasta102 napisał:
---------

--------------------------------------------
Cysiu - najpierw przeczesz na swym pustym czole te zżarte przez mole husarskie pieże,zatem umyj zęby (wszystkie trzy), załóż białe skarpety (do sandałów-tych z Biedronki cos je ostatnio przywiozł),przygryż cebuli..i dopiero potem zacznij,z tej swojej piwnicy, pluć denaturową żółcią.
Miłego dnia.

no idz zbierac ,bo do podatkow sie nie nadajesz nieuku
jak cie zwal marszalek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok