Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
380 Postów
Stały Bywalec
renegade napisał:
i sie dowiem... że mam efekt Elizy , cy cuś...
no i kurwami tez sypnie zaraz przyjdzie jak tylko skonczy myc podloge i kluty powiesi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
odurodzeniadumnyzpochodze napisał:
zaraz przyjdzie optimys czy tam tamecki i postawi wszystkim diagnoze graniczaca z prawdopodobienstwem i to za darmo

No to teraz to zes mnie mie na zarty wystraszyl...
Zwlaszcza, ze to dosyc realnie brzmiacy scenariusz...

A wiec Panowie wybacza, ide spac.
Milej nocy wszystkim zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:
Wychodzi, ze pan o imieniu pizzy z dr Oetkera musi być samotny, skoro dzieli sie sposobami na zabicie czasu. Jednak bohaterowie poboczni z powieści Lubiewo istnieją. Ale żeby od kmiotow wyzywać? Jak tak mozna, juz kiedyś wspominałem, ze podstawówkę skończyłem! Giuseppe! Skończ waść, wstydu oszczędź!

W Lubiewie Luj byl po prostu kategoria.
Mi sie podoba postac luja konkretnego, rzeczywistego, tego z Drwala.

Prosty, prymitywny, zamroczyc sie lubi, bluzgac lubi, do wybitki pierwszy... no i do skandynawi jezdzil "robic na budowie". To jest Luj konkretny.

Chyba powrócę do czytania Lubiewa i Drwala. Sadzać po twoim opisie może to być interesująca pozycja wydawnicza.

Lubiewa nie polecam, czytalem z obowiazku, no bo jesli wychodzi cos nowego, to trzeba to przeczytac. Zreszta pomimo tego, ze jestem wrogiem dyskryminacji i naprawde nie mam nic przeciwko gejom, to Lubiewo jest ... wrecz niesmaczne. Przegiete, przesadzone, naprawde rzygac sie chce czasami...
Natomiast DRWAL jest wypas. Polecam!!! W Deichmanskebibliotek do dostania bez problemu.

No to spróbuje, ale czy Lubiewo jest bardziej obżydliwe niz Malowany Ptak Kosińskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
odurodzeniadumnyzpochodze napisał:
zaraz przyjdzie optimys czy tam tamecki i postawi wszystkim diagnoze graniczaca z prawdopodobienstwem i to za darmo

Graniczyc może co najwyżej z pewnością, zdanie iż coś graniczy z prawdopodobieństwem jest nielogiczne. Diagnoza może być prawdopodobna. Ale czego wymagać od osobnika, który jedynie wycina i wkleja.
rurociąg, dla którego wyrażenie "ustosunkowanie" nosi jedynie analne konotacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
ironia byla zamierzona, bo twoje zachowanie jest nielogiczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
odurodzeniadumny napisał:
ironia byla zamierzona, bo twoje zachowanie jest nielogiczne

Nie probuj sie wybielac, nie jestes vizir. Co do dzialan nielogicznych, to prosze o przyklady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok