Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wychodzi, ze pan o imieniu pizzy z dr Oetkera musi być samotny, skoro dzieli sie sposobami na zabicie czasu. Jednak bohaterowie poboczni z powieści Lubiewo istnieją. Ale żeby od kmiotow wyzywać? Jak tak mozna, juz kiedyś wspominałem, ze podstawówkę skończyłem! Giuseppe! Skończ waść, wstydu oszczędź!

W Lubiewie Luj byl po prostu kategoria.
Mi sie podoba postac luja konkretnego, rzeczywistego, tego z Drwala.

Prosty, prymitywny, zamroczyc sie lubi, bluzgac lubi, do wybitki pierwszy... no i do skandynawi jezdzil "robic na budowie". To jest Luj konkretny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Dobre, nie mowilem? Luj jak malowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:
Wychodzi, ze pan o imieniu pizzy z dr Oetkera musi być samotny, skoro dzieli sie sposobami na zabicie czasu. Jednak bohaterowie poboczni z powieści Lubiewo istnieją. Ale żeby od kmiotow wyzywać? Jak tak mozna, juz kiedyś wspominałem, ze podstawówkę skończyłem! Giuseppe! Skończ waść, wstydu oszczędź!

Prosty, prymitywny, zamroczyc sie lubi, bluzgac lubi, do wybitki pierwszy... no i do skandynawi jezdzil "robic na budowie". To jest Luj konkretny.

Chyba powrócę do czytania Lubiewa i Drwala. Sadzać po twoim opisie może to być interesująca pozycja wydawnicza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
zaraz przyjdzie optimys czy tam tamecki i postawi wszystkim diagnoze graniczaca z prawdopodobienstwem i to za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
z pewnościa tak bedzie... bezpłatną...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
i sie dowiem... że mam efekt Elizy , cy cuś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
teraz nie pozostaje wam nic innego jak sie umowic na polska wodke i sie porzadnie zresetowac bo chyba dawno tego nie robiliscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
lucky69 napisał:
ja pierdole o czym on gada

Homo sapiens var. polonicus ex situ tego nie pojmie. Widać, nie Pan Józef tego nie pojmuje. Tym bardziej jestem kontent przypisac panu miejsce na kladogramie jako H.sapiens var. polonicus ex situ lujus syn. H.sapiens lujus concretus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Karol.Ky napisał:
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:

Chyba powrócę do czytania Lubiewa i Drwala. Sadzać po twoim opisie może to być interesująca pozycja wydawnicza.

Lubiewa nie polecam, czytalem z obowiazku, no bo jesli wychodzi cos nowego, to trzeba to przeczytac. Zreszta pomimo tego, ze jestem wrogiem dyskryminacji i naprawde nie mam nic przeciwko gejom, to Lubiewo jest ... wrecz niesmaczne. Przegiete, przesadzone, naprawde rzygac sie chce czasami...
Natomiast DRWAL jest wypas. Polecam!!! W Deichmanskebibliotek do dostania bez problemu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
taaa... przez te prohibicje ludziom odpiernicza... a reset musi być raz po raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok