Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Język Norweski - Norwegia

Czytali temat:
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
Potrzebna osoba do przeszkolenia z jezykiem norweskim. Szkolenie w Polsce - praca w Oslo. Biurowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
trochę nie łapie tego wpisu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
"Stale Zadowolony" chyba raczej "znudzony". Już łapię...
Branża stolarki budowlanej. Nic więcej nie mogę napisać. Teraz prysły erotyczne skojarzenia ?
Przepraszam To "tera" skocz na inną stronkę ....jakąś Francuzką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
150 osobowy podmiot. Tyle musi wystarczyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
Jezu co za bystry człowiek To firma P O L S K A z Norweską spółką. Może pójdziesz na jakieś inne forum ? Co Cię gniecie człowieku ? Szukasz jakiegoś spisku ? Zazdrościsz ? jesteś z PIS ? Dlaczego ziejesz nienawiścią ? Co Cię w moim ogłoszeniu niepokoi ? Nie dotyczy Ciebie (sądząc po wpisach). Może i znasz podstawy norweskiego ale reszta chyba się zbytnio nie nadaje. Nie będę komentował więcej Twoich debilnych insynuacji - chyba że popiszemy o mgle nad Smoleńskiem Tu pewno masz również swoje zdanie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Paweł Satarski
(Paul70)
Wiking
OK - chcesz się bawić - to zabawmy się....
Frustrat - sądząc po wpisach. Nie do końca spełniony - sądząc po zdjęciach.
BUMEL - można różnie tłumaczyć ...
BUMEL -dla jednych lubiący uciekać z lekcji (chyba słusznie się domyślam -po pisowni)
BuMel -dla innych - BuMel lek neurologiczny - coś na zbytnią nerwowość Też to idzie wyczuć po formie wpisów. Myślę że jak mawiał Profesor Miodek - "obie formy są poprawne...".
Co do PO ..... trafiłem PISiorze co ...wszędzie mgła .....i TNT
Proszę Cię wygaś nerwy i już nie pisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok