Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Uprawnienia - Norwegia

Czytali temat:
3 Posty
Lidka Winiarczyk
(lidka67)
Wiking
Witam, czy orientuje się ktoś, jakie uprawnienia potrzebne są do kierowania sprzętem do odśnieżania w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
na łopatę wystarczy magister z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lidka Winiarczyk
(lidka67)
Wiking
Gratuluję poczucia humoru .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(Andre_BG)
Nowicjusz
8 lat stażu w PGR albo dziadek w Wermahtcie ! I Łopata do odśnieżania musi miec CE i zaświadczenie z ONZ ze nie ukradłes jej z konwoju pomocy dla Afryki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
do łopaty koniecznie pracownik umysłowy
aby wiedział gdzie dół, gdzie góra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
Generalnie do odsiezania uzywa sie traktorow wiec zwykle prawo jazdy B wystarczy, jezeli masz odsiezac ladowarka to tez wystarczy Ci zwykle B(gdyz to jest pojazd wolnobiezny) ale musisz miec norweskie uprawnienie M4 kompentansebevis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
6e6 napisał:
Generalnie do odsiezania uzywa sie traktorow wiec zwykle prawo jazdy B wystarczy, jezeli masz odsiezac ladowarka to tez wystarczy Ci zwykle B(gdyz to jest pojazd wolnobiezny) ale musisz miec norweskie uprawnienie M4 kompentansebevis

No nie zawsze traktorow, zwlaszcza na polnocy.
Polecam film Kraft idioten, w polskim tlumaczeniu nie wiedziec czemu Obywatel Roku

A jak ktos w d...pie ma odsniezarki, to tez film polecam, bo jest zajefajny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lidka Winiarczyk
(lidka67)
Wiking
Witam, ja nie pytam dla siebie tylko chcę tutaj ściągnąć mojego męża,ja jestem tutaj rok a mój mąż ma prawo jazdy kat.CE, oraz na ciągnik. Niestety nie ma na żadne koparki. Od 7 lat jeżdzi po całej europie,niestety mówi tylko po polsku,wiadomo,że przez tyle lat osłuchał się z językiem na tyle,że porozumiewa się.Pomyślałam,że właśnie w takiej branży może by się coś udało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jak jeszcze żwawo się porusza to do łopaty gdzie się nada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok